rubin - komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
trochę Cię wyobraźnia poniosła z tym, że słabo
Gratki kobieto
Gratki kobieto
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Monia, jeszcze raz gratuluję
Oglądałam dzisiaj zdjęcia z trasy, cudne są, trzeba przyznać, że fotograf ten bieg czuł. Ale widać, że nie była to łatwa trasa.
Blogowanie
Komentowanie

- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 57
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

Też Cię na fotkach nie znalazłam.
Z chęcią odwiedziłabym te wasze tereny biegowe, ale w dzień, ze względu na widoki i dojazd. Może jak znajdę kogoś chętnego, to się zorganizuje jakąś wycieczkę
Po perłach widzę szybciutko się zregenerowałaś, widzisz, nie tak łatwo Cię wykończyć
twarda dziołcha 
Z chęcią odwiedziłabym te wasze tereny biegowe, ale w dzień, ze względu na widoki i dojazd. Może jak znajdę kogoś chętnego, to się zorganizuje jakąś wycieczkę
Po perłach widzę szybciutko się zregenerowałaś, widzisz, nie tak łatwo Cię wykończyć
Blogowanie
Komentowanie

dzięki 
trochę mniej się tu ostatnio aktywizuję, ale mam trochę na głowie ... od paru dni leczymy się z moją małą ...
Monia - nie tyle zregenerowałam, co wczoraj uskuteczniałam bieg regeneracyjny
po tym czymś
- relacja filmowa z półmaratonu górskiego w Zawoi - od 8-smej minuty
trochę mniej się tu ostatnio aktywizuję, ale mam trochę na głowie ... od paru dni leczymy się z moją małą ...
Monia - nie tyle zregenerowałam, co wczoraj uskuteczniałam bieg regeneracyjny
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Monika - fajnie Cię sponiewierało
, zaprocentuje w przyszłości.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

fajnie, nie?
klimaty niesamowite!! a w domu mi nie wierzyli, że goniły nas indyki

ciągle słyszę o tej przyszłości, a ja bym chciała wreszcie jużRafał 66 pisze:Monika - fajnie Cię sponiewierało, zaprocentuje w przyszłości.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

W rozjazdach byłam, to nie miałam okazji pogratulować niedzielnego biegu - no to gratuluję! I nie marudź, że słabo, bo pacz, ile facetów nie ukończyło, a Ty tak
Jest dobrze, będzie lepiej 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
A co to za bezczelny seksizm... Nie dość, że kobiety dłużej żyją, dłużej zachowują lepsze zdrowie, rzadziej np. zapadają na choroby psychiczne, nie dość, że wielu trenerów LA uważa, że w gruncie rzeczy kobiety nie można "zajechać", że się szybciej regenerują... To teraz jeszcze bezczelnie poniża się mężczyzn, że co niby oni nie mogą okazać słabości... że ten tego...kachita pisze: I nie marudź, że słabo, bo pacz, ile facetów nie ukończyło, a Ty takJest dobrze, będzie lepiej
Ja to zgłoszę do... do Pełnomocnika Rządu do spraw Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn... albo gdzieś
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

i będzie coraz gorzej zoltar
jako że kobiety zawsze miały bardziej pod górę to i w tym "pod górę" coraz mocniejsze są
kolega był w sobotę na biegu na Miziową Halę, trzeci open, ale płakał, bo pobiła go kobieta
*
tak więc przed Tobą jeszcze wiele okazji na okazanie odrobiny słabości
a co! nie żałuj sobie! coraz bardziej wypada
* w sumie, to z całego serca życzę podobnej sytuacji zawodnikom i zawodniczkom na B7D; ciekawe jak organizatorzy rozegraliby sprawę nagród za pierwsze miejsca;
jako że kobiety zawsze miały bardziej pod górę to i w tym "pod górę" coraz mocniejsze są
kolega był w sobotę na biegu na Miziową Halę, trzeci open, ale płakał, bo pobiła go kobieta
tak więc przed Tobą jeszcze wiele okazji na okazanie odrobiny słabości
a co! nie żałuj sobie! coraz bardziej wypada
* w sumie, to z całego serca życzę podobnej sytuacji zawodnikom i zawodniczkom na B7D; ciekawe jak organizatorzy rozegraliby sprawę nagród za pierwsze miejsca;
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
no tak ale jakoś to "równouprawnienie" przebiega jednobiegunowo, z jednej strony panie domagają się wyższych stanowisk, wyższych pensji, ale z drugiej strony jakoś na budowach, na przodkach w kopalniach czy w robotach kanalizacyjnych kobiet chętnych do pracy nie przybywarubin pisze:i będzie coraz gorzej zoltar
Temu się darzy, kto dobrze waży.
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Ok, niech będzie:rubin pisze: ciągle słyszę o tej przyszłości, a ja bym chciała wreszcie już
... już w Krynicy
Co jeszcze?
Fajnie mają ci goście, którzy mogą sobie z Tobą pobiegać z tymi czołówkami
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Karolina
inne na pewno, ale znam takich, którzy z przyjemnością robią wybiegania na stadionie
; tak więc chyba kwestia upodobań;
ja osobiście, w niedzielę, kończąc pierwszą pętlę - tę łatwiejszą, myślałam sobie "nigdy więcej biegów górskich" i miałam wielką ochotę zejść z trasy
- a dzisiaj zapisałam się na ostatnie zawody z tego cyklu, w Gorcach 
Rafał - nie jest takie pewne, czy będę w Krynicy; po pierwsze - coś wydaje mi się, że nie bardzo się przygotowałam i mogę nie dać rady; niby przewyższeń tyle samo co w Zawoi, ale za to dystans dłuższy o 15 km; po drugie - młodsza córka ma ostatnio spore problemy ze zdrowiem i czeka ją pewien zabieg; jak będzie trzeba - zostanę z nią
; jest jeszcze parę dni; zobaczymy
ja osobiście, w niedzielę, kończąc pierwszą pętlę - tę łatwiejszą, myślałam sobie "nigdy więcej biegów górskich" i miałam wielką ochotę zejść z trasy
Rafał - nie jest takie pewne, czy będę w Krynicy; po pierwsze - coś wydaje mi się, że nie bardzo się przygotowałam i mogę nie dać rady; niby przewyższeń tyle samo co w Zawoi, ale za to dystans dłuższy o 15 km; po drugie - młodsza córka ma ostatnio spore problemy ze zdrowiem i czeka ją pewien zabieg; jak będzie trzeba - zostanę z nią