Matterhorn - rekord
- Andzej
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
odjechany rekord.
jestem ciekaw jak będzie latał w górach wysokich, szczególnie na evereście (wg planu 2015).
na elbrus rusza jeszcze w tym roku bić rekord jędrka bargiela z biegu na elbrus w 2010 3h23min. póżniej aconcagua, denali i everst.
jestem ciekaw jak będzie latał w górach wysokich, szczególnie na evereście (wg planu 2015).
na elbrus rusza jeszcze w tym roku bić rekord jędrka bargiela z biegu na elbrus w 2010 3h23min. póżniej aconcagua, denali i everst.
-
- Zaprawiony W Bojach
atrakcyjność ma taki wpływ, że ładnie wygląda i dobrze brzmi, więc więcej luda chce wejść, kierowanych ambicjami, nie do końca rozsądkiem. i tyle. stąd niebezpieczna.
brzydki, gruby, mrukliwy facet, lubiący zdradzać, niebezpieczeństwem dla kobiet będzie mniejszym niż przystojny, zadbany i elokwentny celebryta, takoż lubiący zdradzać.
brzydki, gruby, mrukliwy facet, lubiący zdradzać, niebezpieczeństwem dla kobiet będzie mniejszym niż przystojny, zadbany i elokwentny celebryta, takoż lubiący zdradzać.
-
- Zaprawiony W Bojach
kilian zapuścił wąsa, może więc zmienisz zdanie?
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
to jest fenomenalny zawodnik i myślę, że bardzo skromny człowiek, dlatego pytałem, czy ktoś może przetłumaczył jego książkę run or die, ale widzę, że będę musiał się sam męczyć,
-
- Zaprawiony W Bojach
hm... mnie się wydawało, że w jakiejś reklamówce promującej tę książkę widziałem taki kolaż z okladek pośrod ktorych była też polska - jakby oznaczało to, że ma być polska edycja, ale nigdzie nic o niej nie słyszałem. ja mogę przetłumaczyć
kto mnie umówi z wydawcą?

- prorok
- Zaprawiony W Bojach
teraz jest taki boom na bieganie, że na pewno będzie polskie wydanie pewnie galaktyka albo septem, czy inne spacery, wydadzą to, ale akurat teraz mam urlop i czas na czytanie,
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
De Gasperiemu zabrakło 20 minut, ostatnio Marco Facchinelli zrobił 3:30; naprawdę jestem ciekaw jak to wyjdzie - byłyby niezłe jaja, gdyby tez się odbił od czasu Jędrka - co przy niesprzyjających warunkach nie jest tak całkiem nieprawdopodobne.Andzej pisze: na elbrus rusza jeszcze w tym roku bić rekord jędrka bargiela z biegu na elbrus w 2010 3h23min.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Andzej
- Wyga
- Kontakt:
kulawy pies pisze:De Gasperiemu zabrakło 20 minut, ostatnio Marco Facchinelli zrobił 3:30; naprawdę jestem ciekaw jak to wyjdzie - byłyby niezłe jaja, gdyby tez się odbił od czasu Jędrka - co przy niesprzyjających warunkach nie jest tak całkiem nieprawdopodobne.Andzej pisze: na elbrus rusza jeszcze w tym roku bić rekord jędrka bargiela z biegu na elbrus w 2010 3h23min.
zdrówko
Wszystko jasne - połowa września. Czy to przypadek, czy kilian weźmie udział w Elbrus Race, który zaplanowany jest właśnie na 15.09?
Swoją drogą, świetny wywiad. Serwis Iana i irunfar.com to absolutne perełki w świecie ultra - mediów.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Obstawiam, że rekord Jędrka nie zostanie pobity przez Kiliana.
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie ma szans, czas pokaże.petro pisze:No bez jaj, zejdzie poniżej 3 godz.Gump pisze:Obstawiam, że rekord Jędrka nie zostanie pobity przez Kiliana.
Legio Patria Nostra
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak, celem jest pobicie rekordu Jędrka Bergiela w wejściu - 3:23:37, zaczynając na Polanie Azau (nie od Beczek).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W tym roku bieg kwalifikacyjny planowany jest na 18.09 a bieg główny na 21-22.09.
Kiliana nie ma na liście startowej póki co.
Czy musi się zapisywać żeby ustanowić rekord, oczywiście nie.
W każdym razie może sobie z nim potrenujemy już za tydzień
Kiliana nie ma na liście startowej póki co.
Czy musi się zapisywać żeby ustanowić rekord, oczywiście nie.
W każdym razie może sobie z nim potrenujemy już za tydzień