Samsung S3 mini jaki pusometr
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Szukam na forum i w goglach i nie mogę znaleźć jaki pulsometr będzie współpracował z samsungiem s3 mini z symbolem GT-i8190M. Może ktoś ma taki telefon i pulsometr
z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
Szukam na forum i w goglach i nie mogę znaleźć jaki pulsometr będzie współpracował z samsungiem s3 mini z symbolem GT-i8190M. Może ktoś ma taki telefon i pulsometr
z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
- ikar70
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:48
- Życiówka w maratonie: 3:48:11
bluetoothowy. Czyli dość prądożerny.
-
- Wyga
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Nie ma twojego telefonu, bo strona nie jest aktualizowana, tyle wychodzi sprzętu z androidem, że nie nadążają, jak masz wątpliwości napisz maila do producenta/sprzedawcy, na pewno ci odpisze,
-
- Stary Wyga
Jak pas jest kompatybilny z Androidem to wypisywanie wszystkich możliwych telefonów nie ma sensu bo liczone byłoby to w setkach i co chwilę potrzebna jest wtedy również aktualizacjabaniol79 pisze:no własnie w tym problem że nie każdy bo nawet w opisie nie ma tego telefonu i dlatego rzuciłem temat na forum
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
No właśnie nie do końca. Poczytajcie uważnie komunikaty na stronie np. Polara.Fisherek pisze:Jak pas jest kompatybilny z Androidem to wypisywanie wszystkich możliwych telefonów nie ma sensu bo liczone byłoby to w setkach i co chwilę potrzebna jest wtedy również aktualizacjabaniol79 pisze:no własnie w tym problem że nie każdy bo nawet w opisie nie ma tego telefonu i dlatego rzuciłem temat na forum
Akurat ich HRM-y mają z tym spory problem i tylko z wybranymi telefonami współpracują poprawnie. Na forum Polara są wątki z mnóstwem narzekań na ich wearlink+ bluetooth. W odpowiedzi w końcu napisali, że nie wszystkie urządzenia używają dokładnie takiego samego protokołu bluetooth i że gwarantują prawidłowe działanie tylko tych z listy.
W przypadku innych telefonów może działać, ale może często zrywać i znacznie szybciej zużywać baterię.
Sam szukam HRM-a na bluetooth do Samsunga SII i programu Sports Tracker i niestety nie mam pojęcia co kupić żeby na 100% było kompatybilne.
-
- Wyga
używałem polara na bluetooth z galaxy SI działał - jest na liście
używam z SIII - nie ma na liście też działa. Zużywanie baterii zależy od jej porducenta czasami mi się trafiła która wytrzymywała tylko 6 godzin, ale teraz kupuje maxwell i to 30 godzin wyrabia. nie narzekam
używam z SIII - nie ma na liście też działa. Zużywanie baterii zależy od jej porducenta czasami mi się trafiła która wytrzymywała tylko 6 godzin, ale teraz kupuje maxwell i to 30 godzin wyrabia. nie narzekam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Tyle, że Polar deklaruje że powinna działać 150 godzin ... a to jest różnica.artujawo1 pisze:używałem polara na bluetooth z galaxy SI działał - jest na liście
Polecam ten wątek: http://forum.polar.fi/showthread.php?t=18487
Oraz to oświadczenie: http://forum.polar.fi/announcement.php?f=112
Po tym przeszła mi ochota na HRM Polara ...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
innych chyba nie ma, wiec albo ten albo zaden. Co do dlugosci pracy na baterii, coz... Bluetooth tak ma. ANT+ od zegarka pracuje mi juz blisko rok na jednej baterii. Udalo mi sie go nawet kiedys sparowac z androidowym telefonem Sony. Ale to chyba jedyny producent, ktorego niektore telefony wspieraly ten protokol.mafik pisze:Tyle, że Polar deklaruje że powinna działać 150 godzin ... a to jest różnica.artujawo1 pisze:używałem polara na bluetooth z galaxy SI działał - jest na liście
Ja tego bluetoothowego Polara z powodzeniem sprawdzalem z Galaxy S+ i SIII (ale nie mini).
-
- Rozgrzewający Się
no właśnie ale żebym z kimś się dogadał żeby sprawdzić najlepiej z okolic pomorzaKolaj pisze:innych chyba nie ma, wiec albo ten albo zaden. Co do dlugosci pracy na baterii, coz... Bluetooth tak ma. ANT+ od zegarka pracuje mi juz blisko rok na jednej baterii. Udalo mi sie go nawet kiedys sparowac z androidowym telefonem Sony. Ale to chyba jedyny producent, ktorego niektore telefony wspieraly ten protokol.mafik pisze:Tyle, że Polar deklaruje że powinna działać 150 godzin ... a to jest różnica.artujawo1 pisze:używałem polara na bluetooth z galaxy SI działał - jest na liście
Ja tego bluetoothowego Polara z powodzeniem sprawdzalem z Galaxy S+ i SIII (ale nie mini).
- SportKonsulting
- Wyga
- Kontakt:
Nadajnik Polar WearLink Bluetooth jest kompatybilny jedynie z kilkoma telefonami z systemem Android. Pełna lista znajduje się na stronie: http://www.polar.com/pl/produkty/akceso ... _bluetooth
Na innych telefonach nadajnik może działać, ale nieprawidłowo. Objawami może być brak możliwości połączenia z aplikacją (pomimo, że nadajnik łączy się z telefonem) lub nienaturalnie szybkie zużycie baterii (tydzień zamiast 3 miesięcy).
Na innych telefonach nadajnik może działać, ale nieprawidłowo. Objawami może być brak możliwości połączenia z aplikacją (pomimo, że nadajnik łączy się z telefonem) lub nienaturalnie szybkie zużycie baterii (tydzień zamiast 3 miesięcy).
- zbiniek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:59
- Kontakt:
Może do końca nie na temat: Ale jesteś pewien, że wpisałeś dobry symbol telefonu? Mam Samsunga Galaxy SIII mini, jednak ma on symbol GT-i8190N. Z tego co się zorientowałem literka N oznacza moduł NFC. Większość SIII mini jest bez tego modułu i dla nich symbol jest następujący: GT-i8190. Może dlatego nie możesz znaleźć tego telefonu, bo go po prostu nie ma?baniol79 pisze:Witam
... będzie współpracował z samsungiem s3 mini z symbolem GT-i8190M.
P.S. Zbieram się na napisanie wątku o tym modelu (a w zasadzie o jego problemach w trakcie biegania), ale na razie przeglądam forum, bo jak widać po liczbie moich postów, jestem tu nowy.