Zaklejanie sutków na maraton
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trąbi się wszędzie, że mężczyźni powinni zaklejać sutki na maraton, bo dochodzi do bardzo bolesnych i krwawiących obtarć, a jak to jest z kobietami? Nigdzie nie znalazłam informacji, czy zaklejać, czy nie. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?
- cava
- Zaprawiony W Bojach
No z nami kobietami jest tak , że nawet te bardzomałobiuściaste powinny biegać w staniku.
Zresztą, trochę obciach tak bez, świecić "latarniami"
Dobrze dobrany stanik trzyma wszytko w miejscu i tarcia nie ma. Jak jest to znaczy że stanik do bani i należy zwrócić się po pomoc do brafitterki.
Zresztą, trochę obciach tak bez, świecić "latarniami"
Dobrze dobrany stanik trzyma wszytko w miejscu i tarcia nie ma. Jak jest to znaczy że stanik do bani i należy zwrócić się po pomoc do brafitterki.
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za odpowiedź. Zapomniałam napisać, że oczywiście oprócz stanika, czy jeszcze zaklejać Stanik obowiązkowo musi być, inaczej byłby to raczej marny widok Czyli podsumowując: jeśli jest dobrze dopasowany stanik, to nie ma potrzeby zaklejać?
-
- Wyga
Powiem tak- potrafi mnie obetrzec absolutnie wszystko, ale w sutki jeszcze nigdy nic. Wiec tak- jak stanik jest dobrze dobrany, to nie powinien obcierac:)
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
Podpisuję się pod tym rękami, nogami i cyckamibjakbiedronka pisze:Powiem tak- potrafi mnie obetrzec absolutnie wszystko, ale w sutki jeszcze nigdy nic. Wiec tak- jak stanik jest dobrze dobrany, to nie powinien obcierac:)