Komentarz do artykułu Dwupalczaste Born2Run - recenzja
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Dwupalczaste Born2Run - recenzja
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sorry, forum było źle podpiete.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No wlasnie, i dlaczego takich nie robią?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Trudne pytanie. Wydaje mi się, że to jest jak z każdą wielką firmą, np. podobno Wydawnictwo Bauer sprzedaje każdy tytuł prasowy, którego nakład spada poniżej 100 tyś. egz. Być może, tak samo Asics uznał, że nie jest zainteresowany produkcją butów niszowych... i w ten oto właśnie sposób wielkie Imperia dążą ku upadkowi 

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Chcialam tylko dodac ze Asics robi caly czas orginalne modele, model split toe nazywa sie Tabi (to rodzaj japonskich skarpetek z rozdzielonym paluchem). Spokojnie mozna je odnalezc na europejskim rynku!!!
pozdrawiam serdecznie!!!
pozdrawiam serdecznie!!!
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej,
Robić robi, ale specjalnie się nimi nie chwali. Bez odpowiedniej kasy na promocję takie rzeczy zawsze pozostaną niszowymi. Chociaż z drugiej strony przybywa nam modeli "split-toe". Jest już ZEMgear, jest Born2Run, a niedawno pojawiło się Topo Athletics, które wyglądają bardzo ciekawie.
Co do Onitsuka, niedawno widziałem ich buty w TK Maxx w Opolu :P ale model nie przeznaczony do biegania tylko casualowy, ale split-toe był
Pozdrawiam
Paweł
Robić robi, ale specjalnie się nimi nie chwali. Bez odpowiedniej kasy na promocję takie rzeczy zawsze pozostaną niszowymi. Chociaż z drugiej strony przybywa nam modeli "split-toe". Jest już ZEMgear, jest Born2Run, a niedawno pojawiło się Topo Athletics, które wyglądają bardzo ciekawie.
Co do Onitsuka, niedawno widziałem ich buty w TK Maxx w Opolu :P ale model nie przeznaczony do biegania tylko casualowy, ale split-toe był

Pozdrawiam
Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM

-
- Zaprawiony W Bojach
brooks pure drift również ma split toe, który ja we wszystkich innych tego rodzaju modelach, nie ma żadnego praktycznego znaczenia.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Faktycznie Asics robi te but dalej jako buty lifestylowe/oldskulowe pod marką Onitsuka Tiger.

Widać firma uważana za "beton" przez niektórych opętanych ideą minimalizmu biegaczy, jest w awangardzie od 1953 r.
...tylko zabrakło im geniusza od marketingu, który przeprowadziłby sprytną kampanię marketingową zachwalając te buty nie jako buty oldskulowe, lecz jako najnowszy trend w bieganiu... najlepiej z udziałem jakiegoś amerykańskiego ultrasa o wyglądzie Jezusa

Widać firma uważana za "beton" przez niektórych opętanych ideą minimalizmu biegaczy, jest w awangardzie od 1953 r.

...tylko zabrakło im geniusza od marketingu, który przeprowadziłby sprytną kampanię marketingową zachwalając te buty nie jako buty oldskulowe, lecz jako najnowszy trend w bieganiu... najlepiej z udziałem jakiegoś amerykańskiego ultrasa o wyglądzie Jezusa

Temu się darzy, kto dobrze waży.
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
wyglądają jak raciczki 
czy można więc poczuć się w nich jak kozica ??

czy można więc poczuć się w nich jak kozica ??

"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brooks Pure Drift ma split toe? W ZEMgear taki split-toe sprawdza się bardzo dobrze... w butach, jak napisałem, trochę gorzej
dlatego czekam na rozwój wydarzeń w tym zakresie.
Arek, można, ale nie jak kozica górska

Arek, można, ale nie jak kozica górska

Mój BLOG: Heavy Runs Light

- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
onitsuka tiger z Aicsa są w promie w Intersporcie po 159,99 zł, ale nie mają split toe - jakaś inna wersjazoltar7 pisze:Faktycznie Asics robi te but dalej jako buty lifestylowe/oldskulowe pod marką Onitsuka Tiger.
Widać firma uważana za "beton" przez niektórych opętanych ideą minimalizmu biegaczy, jest w awangardzie od 1953 r.![]()
![]()
Go Hard Or Go Home