Generalnie zajęcia będą prowadzić dotychczasowi trenerzy BbL Warszawa, a czasami będziemy ich wspierać także my - osoby z FUNdacji (na co dzień zajmujemy się nieco bardziej organizacyjnymi sprawami, ale trening biegowy nam nieobcy ) Tak będzie jutro - spotkacie się ze mną
Każdy stadion musi poprostu jakaś swoją grupę uczestników zbudować.
Tak naprawdę to wlasnie stadion na Targówku dał zaczątek myśli, idei regularnych treningów na stadionach dla biegaczy amatorów co przyjęło w koncu nazwę BBL.
Dobrze wiedzieć, ze Bbl wywodzi się poniekąd z Targówka. Mam nadzieje ze to może być odpowiedz do konkursu który zostal zapowiedziany na facebooku przy okazji pierwszy zajęć
Dzięki za rozpoczęcie BBL na Bródnie
Co prawda stadion na dziś wykupił Alianz i jakoś nie chciał biegaczy ale od czego mamy Park Bródnowski
Myślę, że nie będzie kłopotów z frekwencją na Bródnie, dużo ludzi tutaj biega.
Mi się podobało i będę zaglądał.
Dziękuję za udane zajęcia.
ja również za tydzień planuję się pojawić, było super. Faktycznie szkoda stadionu ale jakoś udało się zajęcia przeprowadzić tylko brakuje słów żeby opisać prace OSiRu, wiedzieli wcześniej że robią taką imprezę a zakładam że nikogo nie poinformowali
Czwartek, piątek i już niebawem sobota ! Zapraszam na zajęcia BBL na warszawski Targówek, stadion Poloneza przy ul. Łabiszyńskiej. Godzina 9:30. Przyjdź, popraw swoje parametry biegowe, lub przyjdź i rozpocznij Swoją przygodę z bieganiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.