Moderator: beata
maly89 pisze:Ma_tika pisze:Czekam na maraton z gołym tyłkiem
Zapraszamy do Sopotu- Bieg Nagiej Mili
Rozumiem Ciebie bardzo dobrze - przeżywałam to samo 3 lata temu - nie martw się da sobie radę lepiej niż myślisz :uuusmiech:Ma_tika pisze: A moje dziecko lada dzień idzie do przedszkola, chlip chlip.
Ania, te 5-ki to dopiero we wrześniu. W międzyczasie pojawiły się jeszcze zapisy na Warsaw Track Cup http://www.warsawtrackcup.pl/ruszaja-za ... 09-2013-r/ania102 pisze:Miałaś biec w sierpniu 5km - nie przypominam sobie, żebyś się chwaliła czasem, a jestem bardzo ciekawa.
Ekstra! Też marzył mi się już w tym roku półmaraton w Berlinie. Jednak ze względu na inne starty oraz na koszty połówka w Berlinie musi poczekaćMa_tika pisze: A poza tym, myśląc przyszłościowo i w ramach motywacji do zimowych treningów, zapisalam się na przyszłoroczny półmaraton w Berlinie![]()
Bo Berlin to jest w ogóle fantastyczne miasto, a trasa tego półmaratonu biegnie jego najpiękniejszymi ulicami. Poza tym dobry dojazd. Poza tym fajne sklepymaly89 pisze:Ekstra! Też marzył mi się już w tym roku półmaraton w Berlinie. Jednak ze względu na inne starty oraz na koszty połówka w Berlinie musi poczekaćMa_tika pisze: A poza tym, myśląc przyszłościowo i w ramach motywacji do zimowych treningów, zapisalam się na przyszłoroczny półmaraton w Berlinie![]()
A do stolicy Niemiec jadę już za nieco ponad miesiąc na bieg na królewskim dystansie. Po powrocie oczywiście zdam szczegółową relację. Trzymajcie kciuki!