ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dobre :) Ja tam lubię takie imprezy z przymrużeniem oka :)
o
PKO
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ooo niezła imprezka była :hej:

do bardziej doświadczonych - czemu jak biegam przykłądowo na 10km to mam kryzys ok. 3-4 km, a potem w okolicach 8-10 km mam takiego kopa i tak lekko mi się biegnie, że mogłabym jeszcze długo i namiętnie tylko rozsądek mówi stop ?
Endorfiny znieczulają aż tak ? :niewiem:
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Ma_tika pisze:Czekam na maraton z gołym tyłkiem :hahaha:

Zapraszamy do Sopotu :) - Bieg Nagiej Mili :)

O nie wierzę! :hahaha:
Za rok też to pobiegnę i jeszcze z mężem na dokładkę, tylko puchatkowi jakieś śmieszne gatki kupię na tę okazję. :hahaha: !

Ja lubię takie odpały. I tak to moje bieganie można rozpatrywać jedynie w opcji humorystycznej, na Olimpiadę i tak nie pojadę, a jak się można pośmiać to zwyczajnie warto.

Podobał mi się Nocny Bieg Świętojański, pewnie by mi się i spodobał ten nocny Koszaliński a nie ma spiny o wyniki.
Jak mi będzie pasować i będę mieć pewność że nie zrujnuję tym sobie nogi, to pojadę.
Choć odpukać, noga jakoś tfu, tfu OK.

Franaki, gratki 20tki! :usmiech:

Jak u Was pogoda?
U mnie jakoś jesiennie bardzo. Trochę się przeciera, ale i tak już jesień czuć.
Odwalam dziś papierkologię biurową najgorszego sortu, nie ma 11tej a ja mam już "śmierć mózgową" w 97% :trup:
RATUNKU! :hahaha:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja jakaś inna jestem, bo potrzebuję ducha rywalizacji, ścigania się i poprawiania czasów.
Co nie zmienia faktu, że jak ktoś ma fun z takich imprez, to niech startuje. Mi tam nic do tego :)

U nas wczoraj lało cały dzień. Dziś już lepiej, ale szału nie ma. Upały nie powrócą. Jesień idzie. A moje dziecko lada dzień idzie do przedszkola, chlip chlip.
Obrazek
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze: A moje dziecko lada dzień idzie do przedszkola, chlip chlip.
Rozumiem Ciebie bardzo dobrze - przeżywałam to samo 3 lata temu - nie martw się da sobie radę lepiej niż myślisz :uuusmiech:
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moja starsza idzie do pierwszej klasy gimnazjum.

Jestem blada ze strachu. Charakter ma po babci smoczycy- smoczy do kwadratu i aż się boje jakie odpały nas czekają w związku z pczuciem się przez pannę "dorosłą".
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika Mam taki sam stosunek do imprez jak Ty. Mojemu synowi w wakacje brakuje przedszkola. Często się pyta, czy już jest otwarte. Jak dla mnie upały mogą wrócić, byle by nie było wczesnej zimy. Tak jak jest teraz bardzo mi pasuje, ale niestety dziś nie pobiegam:-( Miałaś biec w sierpniu 5km - nie przypominam sobie, żebyś się chwaliła czasem, a jestem bardzo ciekawa.

cava panna w gimnazjum to już inny świat!
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:Miałaś biec w sierpniu 5km - nie przypominam sobie, żebyś się chwaliła czasem, a jestem bardzo ciekawa.
Ania, te 5-ki to dopiero we wrześniu. W międzyczasie pojawiły się jeszcze zapisy na Warsaw Track Cup http://www.warsawtrackcup.pl/ruszaja-za ... 09-2013-r/
myślałaś o tym? może jakąś sztafetę udałoby się skompletować? :)

A poza tym, myśląc przyszłościowo i w ramach motywacji do zimowych treningów, zapisalam się na przyszłoroczny półmaraton w Berlinie :taktak: :)
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze: A poza tym, myśląc przyszłościowo i w ramach motywacji do zimowych treningów, zapisalam się na przyszłoroczny półmaraton w Berlinie :taktak: :)
Ekstra! Też marzył mi się już w tym roku półmaraton w Berlinie. Jednak ze względu na inne starty oraz na koszty połówka w Berlinie musi poczekać :) A do stolicy Niemiec jadę już za nieco ponad miesiąc na bieg na królewskim dystansie. Po powrocie oczywiście zdam szczegółową relację. Trzymajcie kciuki! :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Ma_tika pisze: A poza tym, myśląc przyszłościowo i w ramach motywacji do zimowych treningów, zapisalam się na przyszłoroczny półmaraton w Berlinie :taktak: :)
Ekstra! Też marzył mi się już w tym roku półmaraton w Berlinie. Jednak ze względu na inne starty oraz na koszty połówka w Berlinie musi poczekać :) A do stolicy Niemiec jadę już za nieco ponad miesiąc na bieg na królewskim dystansie. Po powrocie oczywiście zdam szczegółową relację. Trzymajcie kciuki! :)
Bo Berlin to jest w ogóle fantastyczne miasto, a trasa tego półmaratonu biegnie jego najpiękniejszymi ulicami. Poza tym dobry dojazd. Poza tym fajne sklepy ;-) Już w tym roku chciałam pojechać, ale doszłam do wniosku, że za wcześnie (jak biegnę, to lubię wiedzieć, że mam szansę pobiec dobrze).
Oczywiście trzymamy kciuki za Twój start i śledzimy przygotowania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:A moje dziecko lada dzień idzie do przedszkola, chlip chlip.
Moje też. Przeżywam straszliwie...
o
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

A moje dziecko idzie do zerówki w szkole...a na korytarzu bedą starsze klasy i w ogole...
Tez tak miałam ,ale kiedys było inaczej,spokojniej-co nie?Tak sobie mysle:nawet jak nasze maluszki beda na studia szły to bedziemy sie martwiły...durnowate mamuśki :hej:

A ja dzisiaj zaledwie 6km,ale w takich mękach i torturach -nie do opisania. :lalala: W zasadzie nie miałam chęci w ogole wychodzic na bieganie ,ale mysle:eee tam,pierwszy km i mi przejdzie niechęć.Przemogłam sie,ubrałam buty i..załamka :orany: nogi jak z ołowiu,duszno,ciężko,wszystko mnie bolało...Co km przechodziłam w trucht.MASAKRA jakas!Nie wiem co sie stało.Chyba po prostu głowa sie zbuntowała...szok..
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jest fajna impreza na Pomorzu, może kogoś zainteresuje :) Limit 4h więc każdy może się podjąć! :)

Kaszuby Biegają: Czas na półmaraton!

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 03:47 przez maly89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

czy ktos z was miał/ma buty Brooks Cascadia6? :hej: jakies opinie?

bez względu na opinie SZUKAM "szóstek" własnie :bum: na necie nie ma mojego rozmiaru(wkładka 24,5)....

Zapisałam sie na ten Półmaraton w pazdzierniku :taktak: kurde,taki limit czasu dali ze nawet z przerwa na kawe zdazę :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina, to będzie 38,5? U mnie w Łodzi są.
A ja szukam kogoś, kto używał Saucony Kinavra 3. I chętnie pogadam z użytkowniczkami Minimusów WR10BP2. Cava, Ty je masz? Czy któraś inna?
o
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ