Barcel - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
no w końcu ktoś konkretny, myślę, że wiele będzie można się nauczyć. Wytrwałości w treningach
R.S.
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
Mikolaj_ pisze:Bieżnia mechaniczna czy elektryczna?
hehehe, tak naprawdę, to mechaniczno-elektryczna, gdyż ma napęd elektryczny, ale ogólnie posiada konstrukcję mechaniczną, jak np. rolki i taśma, siłowniki. Urządzenie mechaniczne z napędem elektrycznym.
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
Mikolaj_ pisze:I co myślisz o treningu na takie bieżni, oddaje warunki naturalne?
Wg mnie daleko takiemu treningowi do warunków naturalnych, ale jest to ciekawy zamiennik, gdy zależy Ci na wykonaniu ważnego treningu, a aura nie dopisuje Je ten trening np. biegałem z nastawionych 2% nachyleniu, ale to i tak nie odda warunków w lesie czy innym terenie naturalnym
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
różnicę czuje się, gdy taki trening biegasz na pętli kilometrowej z 350m podbiegiem o średnim nachyleniu około 6-7% :-DMikolaj_ pisze:ciekawe - 2% to już dosyć sporo, zdarzyło mi się biegać na bieżni z nachyleniem 1,5% i było już naprawdę czuć różnicę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32.55
- Życiówka w maratonie: 2.38
2 procent podbiegu to praktycznie nie odczuwalne. Ja mam takie nachylenie na trasie 3km prawie caly czas pod gorkęMikolaj_ pisze:ciekawe - 2% to już dosyć sporo, zdarzyło mi się biegać na bieżni z nachyleniem 1,5% i było już naprawdę czuć różnicę
R.S.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nowa twarz z plakatów Orlen Warsaw Marathon startuje w tym roku na wiosnę w maratonie czy tylko we wrześniu Berlin?
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
niestety z powodu długiej kontuzji w zeszłym roku, ciągle próbuję się pozbierać w jeden zgrany kawałek i celuję w maraton wyłącznie na jesieni w Berlinie. Planuję za to pokazać się na tartanie, ale raczej nie będą to momenty, którymi będę się mógł pochwalić :-pRemus pisze:Nowa twarz z plakatów Orlen Warsaw Marathon startuje w tym roku na wiosnę w maratonie czy tylko we wrześniu Berlin?
- Dawidavila
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:14
- Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19
Pisz jak najwiecej chetnie poczytam o tym jak biegaja zawodowcy
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
Sicc !!
nie jestem zawodowcem, jeśli chodzi o bieganie ;-P pracuję zawodowo jako inżynier w zakładzie produkcyjnym, więc jestem zawodowcem w dziedzinie wytwarzania maszyn. Bieganie to moje hobby, wprawdzie od dłuższego czasu (18lat), ale tylko hobby. Popularne jest stwierdzenie "ambitny amator"
nie jestem zawodowcem, jeśli chodzi o bieganie ;-P pracuję zawodowo jako inżynier w zakładzie produkcyjnym, więc jestem zawodowcem w dziedzinie wytwarzania maszyn. Bieganie to moje hobby, wprawdzie od dłuższego czasu (18lat), ale tylko hobby. Popularne jest stwierdzenie "ambitny amator"
- det_gittes
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:14
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, nie mam wątpliwości, że wiele osób będzie ciekawił Twój blog (masz jedne z lepszych/może najlepsze wyniki wśród obecnych blogerów na tym portalu) pod warunkiem, że będziesz nieco bardziej wylewny w opisach! Może nieco więcej wrażeń po tym ostatnim maratonie?