Monitory pracy serca

OlaK
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pilnie poszukuje sporttestera POLAR s 610 !!!!!! Czy ktoś wie gdzie można go dostać.
aleks.kozak
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

http://www.sportprofil.pl/

Sport Profil s.c.
Ul. Czarnowiejska 6
31-126 Kraków
Tel: (12) 631-0270
Faks: (12) 631-0272
Awatar użytkownika
rezim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzień Dobry wszystkim. Mam pytanie do Pana Ryszarda. Posiadam od miesiąca sporttester Polar model s410, z uwagi na przemieszczanie się (Wrocław-moje rodzinne miasto), nie jestem w stanie w pełni wykożystać możliwości połączenia s410 z komputerem (chodzi o to że posiadam tylko stacjonarny komputer we Wrocławiu). Jako że pośredniczy Pan w sprzedaży sporttesterów chciałem zapytać czy jest możliwość zostawienia Panu w rozliczeniu modelu s410 i kupienia s610 za dopłatą oczywiscie (tu pytanie jaką :) ), model który posiadam jest używany przez miesiąc, posiadam do niego oryginalne opakowanie, na szkiełku są dwie minimalne ryski widoczne tylko pod światło, posiadma również gwarancje na opisywany przedmiot. Pozdrawiam wszystkich biegaczy z Wrocławia i całej Polski.  
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niestety nie mogę przyjmować używanych egzemplarzy w rozliczeniu. Mogę ułatwić znalezienie kupca.
Np. w tej chwili wiem o dwóch prawie nowych S-610i za 700 zł i jednym S-610 z interfejsem również za tą cenę.
Spróbuj sprzedać swój S-410 i wtedy możesz kupić któryś z tych S-610i.

R.
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to pisz rezim za ile ten 410.
Może się znajdzie chętny:usmiech:
Awatar użytkownika
rezim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

myslalem o wystawieniu go na aukcji Allegro, ale wolalbym oczywiscie sprzedac go bezposrednio, nie wiem (nie mam zadnego porownania) za ile ludzie je sprzedaja, na pewno sprzedam go taniej (tak jak pisalem wyzej chodzi mi o zmiane nie o zarobienie na nim), nie chcialbym rowniez traktowac grupy dyskusyjnej jak aukcji :), stad prosze jesli jest ktos z grupy zainteresowany o przeslanie mi emaila z numerem telefonu (oddzwonie). Serdecznie Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
rezim
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Skoro juz o sporttesterach, jako ze jestem z wyksztalcenia informatykiem (pracuje jako programista), zauważyłem kilka niedociągnięć (wad?) programu ppp. Jednąpodstawowa jest brak możliwości porównania dwóch (lub więcej) treningów na jednym wykresie (chyba że po prostu nie wiem jak sie to robi :) ). Stworzylem więc własna aplikacje (nie mam zamiaru robic nic co moze zastapic ppp, chcialbym tylko stworzyc dodatkowa aplikacje do analizy plikow HR), ktora ma taka mozliwosc. Chcialbym prosic, jesli to mozliwe, klubowiczow uzywajacych sportestterow z mozliwoscia zapisu plikow HR o podpowiedz czego nie ma a przydalo by sie w aplikacji ppp. Produkt jest na chwile obecna w wersji testowej, jesli ktokolwiek jest zainteresowany to prosze przyslac adres email (calosc bedzie oczywiscie freeware-em, bedzie mi bardzo milo jesli ktokolwiek zechce kozystac z mojego rozwiazania). Na chwile obecna aby uruchomic program potrzebna jest platforma dot.net. Pozdrawiam.  
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Można nałożyć na siebie wykresy tętna z różnych treningów.
Po otwarciu ćwiczenia (na ekranie mamy wykres tętna), klikamy ikonę otwórz ćwiczenie. Pojawia się lista zapisanych ćwiczeń. Wybieramy ćwiczenie, które chcemy nałożyć na otwarty wykres. W lewym dolnym rogu zaznaczamy porównanie ćwiczeń i klikamy otwórz.

R.
Awatar użytkownika
gato
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rzeczywiście można, sprawdziłem i przyznam, że bardzo mi się podoba porównanie 2 maratonów...

Ale nie o tym chciałem pisać.
Traktuję PPP3 jako dzienniczek treningowy i brakuje mi możliwości wpisania czasu trwania treningu który był przeprowadzony bez HRMa (np. siłownia).
A może ta opcja też gdzieś jest ale nie mogę jej znaleźć?
gato                                                
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Można wpisać trening bez HR.
Otwierasz dzienniczek treningowy i naciskasz ikonkę dodaj nowe ćwiczenie, pojawia się zakładka ćwiczenie 1 i możesz wpisać dane treningowe bez HR. Możesz wpisać czas przebywania w poszczególnych strefach intensywności i potem ten czas jest dodawany do czasu z HR (bez odhaczania Nie pokazuj tego ćwiczenia w raportach)

R.
Awatar użytkownika
gato
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To rzeczywiście dziecinnie proste.
Dzięki, gapa ze mnie :orany:
gato                                                
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
Awatar użytkownika
anton
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Panie Ryszardzie proszę pana o radę! Chcę kupić polara i zastanawiam się między 210 a 410, z tego co wiem różnica w cenie to 100 zł jest to jednak dla mnie różnica znacząca. Czy to że w 410 będę mógł przekazywać dane i oglądać je na monitoże rzeczywiście mi się przyda i będę miał z tego pożytek. Jestem biegaczem amatorem, trenuje od dwóch lat, regularnie, robie postępy i słyszałem że dzięki temu można osiągnąć wiele. Moje pytanie - czy 210 nie wystarczy w zupełności?
anton
GiganT
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ryszard, a co z nowego sprzętu możesz polecić, tak abym potem nie żałował, że brakuje mi jakiejś funkcji. Czy masz coś w ofercie?
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
GiganT
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bardziej konkretne pytanie. Czy model 610 posiada jakieś funkcje, których nie ma w 710? Czym różnią się 710 od 720? No i ile kosztują?
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
Kenji
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pozwolę sobie pobieżnie wyjaśnić podst.różnice.S710i,oraz s720i w odróznieniu od s610i posiadaja funkcje rowerowe(patrz specyfikacja na stronach Polara,lub poprzednie posty);710-tka jest nieco tańsza od 720-stki,bo nie ma obudowy z aluminium,lecz z tworzywa.S610i nie posiada termometru i wysokosciomierza,reszta funkcji praktycznie jest taka sama.
P.S.Oprócz ceny:)
T.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ