Monitory pracy serca
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Przepraszam, że odpowiem w imienu Ryszarda - zadzwoń do SportProfilu i zamów. Ja dostałem następnego dnia po zamówieniu. Czyli się nie czeka. Chyba, ze Ryszard nie ma tak z marszu wszystkich modeli.
Robert W
Sprawdziłem i w PPP mozna mieć ustawione preferencje wielu biegaczy odzielnie.
Ale z tego co widzę, nie można mieć w zegarku ustawionych kilku biegaczy naraz. Jak wstawić przed treningiem swoje ustawienia to musisz albo sobie poklikać guziczkami albo zrobić transfer z PPP (z komputera).
(Edited by FREDZIO at 9:43 pm on April 18, 2003)
Robert W
Sprawdziłem i w PPP mozna mieć ustawione preferencje wielu biegaczy odzielnie.
Ale z tego co widzę, nie można mieć w zegarku ustawionych kilku biegaczy naraz. Jak wstawić przed treningiem swoje ustawienia to musisz albo sobie poklikać guziczkami albo zrobić transfer z PPP (z komputera).
(Edited by FREDZIO at 9:43 pm on April 18, 2003)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!! ja do pana Ryszarda:
Chodzi mi o to ze chce zamowic polara s 810 i chcialbym sie z panem jakos skontaktowac i omowic cala sprawe i jak to bedzie wygladalo itd:)) pozdrawaim
Chodzi mi o to ze chce zamowic polara s 810 i chcialbym sie z panem jakos skontaktowac i omowic cala sprawe i jak to bedzie wygladalo itd:)) pozdrawaim
-
- Rozgrzewający Się
Witam panie Ryszardzie chcialem pana poinformowac ze wyslalem na info@sportprofil.pl maila o checi zakupienia monitora pracy serca tam sa moje dane takze bym byl wdzieczny jakby to pan jak najszybciej rozpatrzyl:)
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Wyślij mail do firmy lub zadzwoń i umów się szczegółowo.
R.
R.
-
- Rozgrzewający Się
Juz wyslalem na info@sportprofil.pl
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
A1 - nadajnik + odbiornik (nowe z dwuletnią gwarancją)za 170 zł
R.
R.
- Cirrus
- Wyga
- Kontakt:
... moze wiec, skoro z roznych wzgledow nie ma cen na stronie firmowej Sport Profil to pan Ryszard moglby umieszczac tekstowy cennik Polar'ow (z data obowiazywania) na forum. Skoro temat cieszy sie tak duzym zainteresowaniem nie powinno to nikogo razic.
Pozdrawiam: Cirrus
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
========================
potrafie tyle ile mysle, ze potrafie
- romek
- Zaprawiony W Bojach
ceny mozna znalezc, jesli sie wybierze na stronie sportprofilu opcje 'porownaj modele' lub przejdzie do sklepu - zakladam, ze sa to ceny aktualne
(Edited by romek at 12:49 am on May 10, 2003)
(Edited by romek at 12:49 am on May 10, 2003)
- Scarabeus
- Wyga
Witam!
Mam pytanie do Pana Ryszarda! Zajmuje sie Pan pośrednictwem w sprzedazy używanych Polarków. Czy ma Pan moze używany model S-510, S-610, ewentualnie S-410? Jeżeli nie to czy w dalszym ciągu jest możłiwość otrzymania 5% promocji? Czy nie było by możliwe zamieszczenie i uaktualnianie oferty posiadanych przez używanych Polarów?
Pozdrowienia
Mam pytanie do Pana Ryszarda! Zajmuje sie Pan pośrednictwem w sprzedazy używanych Polarków. Czy ma Pan moze używany model S-510, S-610, ewentualnie S-410? Jeżeli nie to czy w dalszym ciągu jest możłiwość otrzymania 5% promocji? Czy nie było by możliwe zamieszczenie i uaktualnianie oferty posiadanych przez używanych Polarów?
Pozdrowienia
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- Eselker
- Rozgrzewający Się
Hej 
Zastanawiam sie nad kupnem pulsometru, ale nie wiem czy rzeczywiście może być mi przydatny.
Jeżdżę sporo (rekreacyjnie) na rowerze górskim i lubię szybką i ekstremalną jazdę. Chciałbym mieć jeszcze lepszą kondycję i może dzięki kontroli tętna udałoby mi się ją poprawić. Czy może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób kontrola tętna wpływa na poprawę kondycji?
Czy niezbędny do tego jest jeszcze jakiś specjalny program treningowy czy wystarczy dostosowywać się do odpowiedniego poziomu tętna?
Z góry dzięki za odpowiedź

Zastanawiam sie nad kupnem pulsometru, ale nie wiem czy rzeczywiście może być mi przydatny.
Jeżdżę sporo (rekreacyjnie) na rowerze górskim i lubię szybką i ekstremalną jazdę. Chciałbym mieć jeszcze lepszą kondycję i może dzięki kontroli tętna udałoby mi się ją poprawić. Czy może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób kontrola tętna wpływa na poprawę kondycji?
Czy niezbędny do tego jest jeszcze jakiś specjalny program treningowy czy wystarczy dostosowywać się do odpowiedniego poziomu tętna?
Z góry dzięki za odpowiedź

- Zaprawiony W Bojach
Witaj Eselker,
Moim zdaniem - choc nie jestem ekspertem od pulsometrow - to wydaje mi sie, ze jeli jak piszesz jezdzisz rekreacyjnie, a nie planujesz startowac w jakichs zawodach, to pulsometr raczej Ci jest zbyteczny. Aby miec z takiego urzadzonka pozytek, trzeba dysponowac odpowiednia wiedza i raczej byc nastawionym na treningi (a w zasadzie miec plan treningowy) niz po prostu na zwyczajne jezdzenie.
Moim zdaniem - choc nie jestem ekspertem od pulsometrow - to wydaje mi sie, ze jeli jak piszesz jezdzisz rekreacyjnie, a nie planujesz startowac w jakichs zawodach, to pulsometr raczej Ci jest zbyteczny. Aby miec z takiego urzadzonka pozytek, trzeba dysponowac odpowiednia wiedza i raczej byc nastawionym na treningi (a w zasadzie miec plan treningowy) niz po prostu na zwyczajne jezdzenie.
- Grakh
- Rozgrzewający Się
Panie Ryszardzie
Jest coś teraz w ofercie używanych polarków?
Czy tylko prowadzi Pan wysyłkową sprzedaż?
Jest coś teraz w ofercie używanych polarków?
Czy tylko prowadzi Pan wysyłkową sprzedaż?
:-))
Pamietaj - jestes niepowtarzalny, podobnie jak wszyscy pozostali.
Pamietaj - jestes niepowtarzalny, podobnie jak wszyscy pozostali.
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Fitwatch, Favor za 150 zł,
M-21 za 300 zł (oba nowe bez opakowania)
S-510, S-610, S-710 wszystkie 100 zł taniej. (zwroty, nie odebrane przesyłki)
R.
M-21 za 300 zł (oba nowe bez opakowania)
S-510, S-610, S-710 wszystkie 100 zł taniej. (zwroty, nie odebrane przesyłki)
R.