Dzis przy lunchu rozmawialismy o tych zawodach i moze jeszcze jedna kolezanka sie przylaczy
Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kanas, az sama jestestem zdziwiona ze tak daje rade z tymi ciezarami. Szkoda tylo ze w rekach nic a nic progresu nie widac
Dzis przy lunchu rozmawialismy o tych zawodach i moze jeszcze jedna kolezanka sie przylaczy
fajnie bedzie, w przyszlym tygodniu pojdziemy razem potrenowac
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 01:01:11
O cholera... Sztangi? Ja tu hantlami po 2kg sie staram tricepsy ksztaltowac, zeby zagryzam, a tu widze, ze niektorzy sie nie piernicza...
zapytalabym o podpowiedzi, ale troche minie, zanim chocby ciezsze ciezarki chwyce, wiec na razie szacun po prostu i tym regularniej bede moimi maluchami machac 
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

No tak, ale Ty robisz pompki... ja też chodzę na sztangi a i tak mam te ręce do pompek za słabe... bez sensuAśka pisze:O cholera... Sztangi? Ja tu hantlami po 2kg sie staram tricepsy ksztaltowac, zeby zagryzam, a tu widze, ze niektorzy sie nie piernicza...zapytalabym o podpowiedzi, ale troche minie, zanim chocby ciezsze ciezarki chwyce, wiec na razie szacun po prostu i tym regularniej bede moimi maluchami machac
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Julia, przed takimi zawodami dobrze siłę potrenować, ale uważaj w ostatnim tygodniu z podbiegami, żebyś zdążyła wypocząć
ło matko, nie mogę się doczekać tego wydarzenia
świat się kończy, chyba 
ło matko, nie mogę się doczekać tego wydarzenia
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Aska, ja na bica i trica nie wezme wiecej niz po 3 kg na reke i to po jakim czasie (mniej lub bardziej) regularnych treningow
Rubin, we wtorek planujemy sie wybrac z ekipa potrenowac na rzeczonej gorce, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja moze jutro wyskocze na chwile, bo potem do poniedzialku nie bedzie opcji (maz wyjezdza). Takze przetrenowac sie raczej nie przetrenuje
Rubin, we wtorek planujemy sie wybrac z ekipa potrenowac na rzeczonej gorce, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja moze jutro wyskocze na chwile, bo potem do poniedzialku nie bedzie opcji (maz wyjezdza). Takze przetrenowac sie raczej nie przetrenuje
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

Julka , jak nie wygrasz, na oczy nam się nie pokazuj 
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

haha, to znaczy ze juz nie bede mogla zdjec wstawiac?cichy70 pisze:Julka , jak nie wygrasz, na oczy nam się nie pokazuj
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

dawaj, dawaj, nie żałuj namGryzzelda pisze:haha, to znaczy ze juz nie bede mogla zdjec wstawiac?cichy70 pisze:Julka , jak nie wygrasz, na oczy nam się nie pokazuj
pamiętaj, że pogodę Ci załatwiłem
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Powodzenia! 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Dzieki, postaram sie nie dobiec ostatnia 
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

no rzeczywiscie, jakie szczescie ze mam to formu, inaczej nie wiem jakby to ze mna bylorubin pisze:Julka, jak to postarasz się nie dobiec?
ktoś Ci naściemniał - zawody na czym innym polegają![]()
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach