W takim razie PRAISE THE LORD!
Truchtamy ostatnio w trójkę z dwiema dziewczynami a że mieliśmy tylko dwa polarki to ja musiałem biegać bez. Teraz będzie komplet.
Dzięki Ryszard,
i... dzięki Burza za dawkę emocji
Janusz nie moglem zasnac... adrenalinka...
Tez mialem niezle tetno, w tym monotonnym okresie ladowania duzej dawki kilometrow bylo to dla mnie szokiem )
Witam, panie Ryszardzie jestem sędzią piłkarskim, potzrebuję Polara do przygotowania się do sezonu jak i do co półrocznych testów Coppera,biegam ok. 50-60km tygodniowo,test C 2900 (słąbizna :))).Chciałbym mieć możliwość wymiany danych z PC,który model by Pan polecił ? Wiem że sedziowie miedzynarodowi odgórnie maja polary może Pan wie jakie modele ? Pozdrawiam
Z tego co widziałem w tv to są to s-610. Była to akcja dystrybutora z Belgii.
Wszystko zależy od tego jak biegasz i jak układasz plany. Paru sędziów rozmawiało ze mną na ten temat ale bez konkretów.
Dziękuje za odpowiedź, ja skłaniam sie do modelu s410,m71 co PAn sądzi ? Nie mam jakikegoś palnu treningowego i to chyba moj problem )) biegam żeby biegać, ale chcę to zmienić i dlatego ten polar i może w bonusie jakiś program treningowy )) Ja nie musze biegać maratanów, musze 2 razy do roku przebiec C 3200 i w sezonie co weeknd 2-3 mecze spokojnie wytrzymywać,
gdyby {Burza} rzeczywiście zrezygnował z tej okazji, to może mógłby scedować na mnie swój Favor?
- byłbym bardzo szczęśliwy mając dwa nowe nadajniki za 150zł, a co dopiero dwa pełne polarki. Ale nie chcę być zachłanny, i tak fajnie mi się trafiło i jeszcze raz dzięki Ci Ryszard za aukcję.
Mógłbym pomyśleć że {burza} pisany teraz z małej litery to nie ten sam {Burza} co licytował i jeszcze nie tak dawno podpisywał swoje posty pamiętnym wyznaniem: "bab jest wiele, Śląsk jest tylko jeden"
jednak... ten sam pozostał sentyment do okolic "katowic(e)..."