od siebie moge powiedziec ze po 8 miesiacach uzytkowania brakuje mi w nim tylko jednej rzeczy - pomiaru miedzyczasow.
Z instrukcją, z instrukcją i nawet czytałemQuote: from festin on 11:27 pm on Nov. 20, 2001
nie wiem czy dostales go z instrukcja, ale jesli tak to wszystko masz napisane
.
od siebie moge powiedziec ze po 8 miesiacach uzytkowania brakuje mi w nim tylko jednej rzeczy - pomiaru miedzyczasow.
S-610, S-710, S-810. Dane przesy³ane s± do komputera za pomoc± ³±cza na podczerwieñ (InfraRed).Quote: from ArthurP on 7:52 pm on June 12, 2002
1. Jaki to model i ile kosztuje:
Polar z transmisj± danych do kompa. Chodzi o wersjê która umo¿liwia sporz±dzanie plików z treningu i przesy³anie w "dostêpnym" formacie. Taki plik móg³by byæ readable dla kogo¶ kto nie posiada modelu z którego sporz±dza siê pliki?
Te¿ tak my¶la³am, ale podczas meczu Polska - Portugalia, gdy tak strasznie lunê³o z nieba i wszyscy na boisku ociekali wod±, zauwa¿y³am, ¿e sêdzia ma pod koszulk± nadajnik. Czyli: mierzy sobie têtno.Quote: from Ryszard on 11:36 pm on June 12, 2002
Polarów u¿ywaj± do treningu biegowego. Znam kilku sêdziów trenuj±cych z Polarem. My¶lê, ¿e wykorzystuj± Polara podczas meczu do pomiaru czasu, albo gry albo przerw.