BIAŁYSTOK - ul. 11 Listopada 28. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Z cyklu BbL Białystok w BIEGU... Zabłudów 23.06.13

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3

Pozdrawiam
Agnieszka
"Życie faktycznie nie ma sensu. Dopóki go sobie nie stworzymy" (Lisak)[/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

BbL Białystok 29.06.2013

Fotorelacja:

Zapraszam 6.07 na SPRAWDZIAN BbL Białystok na 100m.

Pozdrawiam
Aga
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"My sie biegać nie boimy..."

Fotorelacja z zajeć BbL Bialystok 13.07.13 na których królowały dwu-minutówki.

Pozdrawiam i dozobaczenia 20 i 27 lipca.

Agnieszka i Tomek
Awatar użytkownika
Agatkowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej:) Mam pytanie i liczę na odpowiedź:) Pierwsze pytanie to czy w sobotę można przyjść na zajęcia, czy nadal bez zmian odbywają się na stadionie? Raz miałam przyjemność brać udział w Waszych zajęciach, a że znowu będę po 2 tygodniowych wakacjach w Augustowie na parę dni w Białymstoku wiec postanowiłam skorzystać z profesjonalnego treningu. A drugie moje pytanie to w zasadzie prośba, czy mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną, bezpieczną, jedynie w okolicach miasta 18 km trasę w mieście. akurat wypada mi takie długie wybieganie w Białymstoku, startować będę z ulicy Kościelnej, czyli z z samego centrum, miasto znam powiedzmy średnio i bardziej z perspektywy auta, mieszkam jak jestem na Kościelnej właśnie więc dobrze orientuję się jedynie w centrum. A i boję się biegać po lesie, także to niestety odpada. NO i oczywiście mogę wracać tą samą drogą także potrzebny byłby dystans na około 9 km. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, dziękuję Wam z góry:) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w sobotę:):):)
tajt28
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:48 min
Życiówka w maratonie: 3:05:30

Nieprzeczytany post

Agatkowa pisze:Hej:) Mam pytanie i liczę na odpowiedź:) Pierwsze pytanie to czy w sobotę można przyjść na zajęcia, czy nadal bez zmian odbywają się na stadionie? Raz miałam przyjemność brać udział w Waszych zajęciach, a że znowu będę po 2 tygodniowych wakacjach w Augustowie na parę dni w Białymstoku wiec postanowiłam skorzystać z profesjonalnego treningu. A drugie moje pytanie to w zasadzie prośba, czy mógłby mi ktoś polecić jakąś fajną, bezpieczną, jedynie w okolicach miasta 18 km trasę w mieście. akurat wypada mi takie długie wybieganie w Białymstoku, startować będę z ulicy Kościelnej, czyli z z samego centrum, miasto znam powiedzmy średnio i bardziej z perspektywy auta, mieszkam jak jestem na Kościelnej właśnie więc dobrze orientuję się jedynie w centrum. A i boję się biegać po lesie, także to niestety odpada. NO i oczywiście mogę wracać tą samą drogą także potrzebny byłby dystans na około 9 km. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, dziękuję Wam z góry:) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w sobotę:):):)
Mam dwie propozycje. Jeśli bieganie w centrum i bezpiecznie i co najważniejsze bez świateł to proponuję z Krakowskiej przejść na Sosnowskiego (100m w kierunku gmachu opery), przejść na lewą stronę Sosnowskiego i mając operę z lewej biegniesz po pętli Sosnowskiego, Wyszyńskiego, Młynowa, Marjańskiego, Kalinowskiego i znowu Sosnowskiego. Biegnąc w tę stronę masz miły podbieg od Kalinowskiego do opery. Pętla ma równe 2km.
Jeśli w tę i z powrotem to z Krakowskiej lecisz w kierunku Lipowej i Piłsudskiego do Botanicznej (tu niestety kilka świateł masz) i z Botanicznej w prawo na Poleską i dalej po znakach na Augustów. Poleska - w lewo na rondzie w ul. 1000-lecia i prosto na północ do wiaduktu i dalej prawą stroną wzdłuż ścieżki rowerowej (szeroki chodnik) aż do Jurowców (na węźle Osowicze w lewo pod jezdnią i zaraz w prawo spokojną drogą techniczną do samych Jurowców). W jedną stronę jest 8.5 km.
Mogę wrzucić na @ tracki z google earth jak coś.
pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Agatkowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bardzo dziękuję, w czwartek pojadę autem i zobaczę czy to dla mnie, znaczy czy się nie pogubię:) Pozdrawiam :):):)
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czesc AGATKOWO

Post wyzej nad twoim zapytaniem o sobotnie zajec widniał napis o zajeciach BbL które odbeda sie 20 i 27lipca. Mam nadzieje ze zauwazyłas.

Pozdrawiam
Agnieszka
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fotorelacja (krótka) z zajec BbL Białystok 20.07.2013

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3.

Spotykamy sie 27lipca o 9.30

UWAGA
W Sierpniu zajecia odbeda sie 3, 24, 31. Natomiast 10 i 17 BbL Białystok urlopuje. Za zmiany przepraszamy.

Pozdrawiam
Agnieszka
BbL
Awatar użytkownika
Agatkowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak widzialam Agnieszko:) niestey nie dotarlam, piątkowe 18 km bylo dla mnie mocnym treningiem i dopadla mnie jakas alergia, teraz bede po polmaratonie w Augustowie takze przyjde na pewno. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fotorelacja z zajec BbL Białystok z dnia 3.08.2013

Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

UWAGAAAAAAAAAAAA!

Spotykamy sie na BbL Białystok 24 sierpnia.

10.08 urlop
17.08 Maraton Wigry i Pogoń za Bobrem 12km

Dozobaczenia na trasie.
Agnieszka
muczyn.rafal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

Zaraziłem się bieganiem :) po każdym nawet krótkim biegu mam wielką radochę z tego co zrobiłem. Chciałbym dołączyć do BBL. Czy wystarczy przyjechać na stadion czy trzeba się jakoś rejestrować ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
kifarus
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To zaraziłeś się najfajniejszą "chorobą" :taktak: Na zajęcia BbL wystarczy przyjechać w każdą sobotę o 9.30, być i korzystać maksymalnie jak się da, bo strrrrrrasznie szybko mijają.
Do zobaczenia więc 24 sierpnia - po zasłużonej przerwie urlopowej naszych trenerów!
Agnieszka trzymam kciuki za Bobra! A bóbr to nie królik (fajnie jest gonić króliczka, ale nie złapać go), więc jak go dogonisz, to go wyprzedź i zostaw w tyle! Niech Bóbr goni Ciebie!!!! :) czego i innym biegnącym życzę!
Ula
Awatar użytkownika
przemik88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć, poszukuje osób z Białegostoku (bądź okolic) które 31 sierpnia wybierają się na Półmaraton Leśny i dysponują jednym wolnym miejscem w samochodzie/busie/bryczce na trasie B-stok---> Giełczyn + powrót. Oczywistym jest, że zobowiązuje się pokryć część kosztów podróży. Będę bardzo wdzięczy za pomoc! Kontakt przez PW.
Pozdrawiam :)
Veni, Vidi, Vici
Awatar użytkownika
Bartoszka9
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

HEJ

Witam po krótkim urlopie ...

Wznawiamy co sobotnie zajecia w Białymstoku i spotykamy sie juz w najblizsza sobote 24.08 przed wejsciem na stadion LA od ulicy Wołodyjowskiego, trening odbedzie sie w Parku Zwierzynieckim, poniewaz na stadionie odbywac sie bedzie wystawa psów.

Pozdrawiam i zapraszam.

Agnieszka i Tomek
ODPOWIEDZ