ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super dziewczyny!! :) Chudziutkie i piękne :) Ja to przy Was grubasek jestem...

Owszem wąwozy to piękna sprawa, ale taka prawda że przy górach to na malutkie one wyglądają i niedawno się o tym przekonałam :) :hahaha: Dzieciaki stęsknione widać i mam nadzieję, że koguty zostały w całości, bo słyszałam, że niektórym pociechom medale bardzo posmakowały...

Biegajcie dziewczęta i za rok spotykamy się na półmaratonie...oby był taki dystans... Ja tymczasem odpoczywam dalej, miałam na basen się wybrać, ale pogoda jakaś zimna...
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
PKO
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ale fajnie widzieć Was na zdjęciach dziewczyny!
Mam nadzieję, że za rok przejdą mi te wszystkie starcze dolegliwości i boleści, bo wszak bieganie odmładza :spoczko:
i nie tylko na zdjęciach się zobaczymy to tu, to tam.

Ale wyobrażałam Was sobie jakoś tak na odwrót, Anię z długimi włosami a Matikę z ciemnymi i raczej krótkimi. A tu wszytko na opak.
Doroteczkę to już wcześniej widziałam na zdjęciach, i nie narzekaj kobieto bo grzeszysz.
Ładna dziewczyna a stęka.
biegówka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zazdroszczę! Takie zdjęcia to świetna motywacja. Mam nadzieję, że ja też kiedyś będę w stanie wziąć udział w takim maratonie :)
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

O jakie fajne dziewczyny :taktak: Piękne, zgrabne, młode i wysportowane... mężowie pewnie dumni z takich żon, co? (a Dorotka niech przestanie tu mydlić oczy, bo wszyscy dobrze wiedzą, jak wygląda :hahaha: )

Strasznie Wam zazdroszczę (pozytywnie oczywiście), że byłyście w stanie pokonać tak trudną trasę, w tak trudnych warunkach (upał). No i gratulacje!!!
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava pisze:Ale wyobrażałam Was sobie jakoś tak na odwrót, Anię z długimi włosami a Matikę z ciemnymi i raczej krótkimi. A tu wszytko na opak.
Ja tak samo! Ciekawe dlaczego?
o
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze półtora roku temu byłam długowłosą blondyną - teraz włosy mam bez żadnej farby i zwykle są jeszcze krótsze. Też spodziewałam, że Ma_tika jesteś brunetką:-)

biegówka 10km to nie maraton (nawet po górach) Jak będziesz chciała, to też zaczniesz startować. Dla mnie to duża atrakcja, fajna zabawa, czasem wyzwanie.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziewczyny, czy dla kobiety to naprawde takie wazne, zeby miec ladna sypialnie, z mojego punktu widzenia to i tak jej nie ogladam bo tylko tam spie :bum:? Nasza nie wyglada zle, a moja zonka wymyslila malowanie, meblowanie i Bog wie co jeszcze a to jest pokoik 2,5 na 3m. Jak sie cieszylem, ze dziatwa z domu do dziadkow wybyla tak teraz nie wiem co lepsze... ;-)
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Co do mojego wyglądu to czasem narzekam okropnie... Ale już się zamykam.

W sprawie sypialni to odpowiem "Oczywiście, że ma to ogromne znaczenie". Przynajmniej dla mnie. Sama teraz zbieram się za pomalowanie na nowo jednej ściany, jest zielona, ale ten zielony zaczął mi przeszkadzać ;) Także Skoor jak nic musisz zrozumieć żonę :D nie masz wyjścia, taka nasza natura :hahaha:
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Doroteczka pisze:Także Skoor jak nic musisz zrozumieć żonę :D nie masz wyjścia, taka nasza natura :hahaha:
Ech... "Co tak lezysz? Szpachluj!" Mowi samo za siebie... bede mial piekna fioletowa sypialnie :-)
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też mi się marzy fiolet :) taka śliwka! Ostatnio szpachlowanie było w łazience :P
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hmmm... nie wiem skąd wrażenie, że powinnam być brunetką :niewiem: A może to przez to, że wybrałam sobie takiego nicka jak z latynoskiej telenoweli??? :hahaha: Proszę, jak to można zwodzić otocznie przez tak długi czas :hahaha: Bo ja przecież z urodzenia płowa słowiańska dziewczyna. Tylko po ciąży moje włosy nabrały koloru mysiego i muszę je rozjaśniać...
W ogóle to przy Ani wyglądam jak atletka, podczas gdy ja taka raczej przeciętna jestem. Ania za to to wyścigowa szczapa z ilością tkanki tłuszczowej, tak na moje oko, jakieś max. 10% ;-) Czytam ostatnio "Wagę Startową" i dążę do pozbycia się tłuszczu, toteż na jej widok poczułam ukłucie zazdrości :taktak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A takie cos bede mial na scianie, tylko owa pani bedzie miala jeszcze pupe ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:W ogóle to przy Ani wyglądam jak atletka, podczas gdy ja taka raczej przeciętna jestem. Ania za to to wyścigowa szczapa z ilością tkanki tłuszczowej, tak na moje oko, jakieś max. 10% ;-) Czytam ostatnio "Wagę Startową" i dążę do pozbycia się tłuszczu, toteż na jej widok poczułam ukłucie zazdrości :taktak:
Z tym pozbywaniem się tłuszczu to też nie ma co przesadzać :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kiedyś mnie wsadzili na taką wagę co to pomiary wody i tłuszczu w organizmie robi. Na pewno byłam sporo poza tą tabelką :hej:
o
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Dziewczyny, czy dla kobiety to naprawde takie wazne, zeby miec ladna sypialnie, z mojego punktu widzenia to i tak jej nie ogladam bo tylko tam spie :bum:? Nasza nie wyglada zle, a moja zonka wymyslila malowanie, meblowanie i Bog wie co jeszcze a to jest pokoik 2,5 na 3m. Jak sie cieszylem, ze dziatwa z domu do dziadkow wybyla tak teraz nie wiem co lepsze... ;-)
Dla mnie to rzecz kompletnie bez znaczenia, ale ja jestem nietypowa kobieta, bo uwielbiam piłkę nożną, a nienawidzę zakupów. Niemniej zazdroszczę twojej żonie determinacji, bo ja też miałam takie ambitne plany. Od maja mam pomalowane tylko 2 ściany, 2 kolejne czekają, miały być malowane w czasie wakacji i nic z tego.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ