RZESZÓW - ul. Wyspiańskiego 22. Sobota 9:30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam na najbliższe zajęcia BBL. Spotykamy się w sobotę 6 lipca o godz. 9.30 na stadionie Resovia Rzeszów. Temat zajęć: bieg ciągły.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 32:30
Zdjęcia z 20.07.2013 BBL - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
- Andrzej BW
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:01
- Życiówka w maratonie: 04:09
Fajne ostatnie zajęcie, dobrze rozgrzewająca rozgrzewka z biegami do tyłu włącznie, nietypowe interwały których na co dzień się nie biega i wymagające rozciąganie na koniec . Co najbardziej cieszy to pod nieobecność stałych bywalców było bardzo dużo młodzieży
Andrzej BW
-
- Wyga
Dziękuję za pozytywny wpis, który jednocześnie jest dobrą zapowiedzią naszych zajęć.
Jak co tydzień zapraszam do Rzeszowa na stadion Resovii na zajęcia biegowe BBL. Spotykamy się już jutro tj. sobota o 9.30.
Zaplanowałam sprawność na płotkach. Mam nadzieje, że będą równie ciekawe ćwiczenia.
Justyna
Jak co tydzień zapraszam do Rzeszowa na stadion Resovii na zajęcia biegowe BBL. Spotykamy się już jutro tj. sobota o 9.30.
Zaplanowałam sprawność na płotkach. Mam nadzieje, że będą równie ciekawe ćwiczenia.
Justyna
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Mam pytanie: czy w każdą sobotę na stadionie resovi o godz 9.30 odbywają się treningi? Jestem poczatkujacym biegaczem i chciałabym się dowiedzieć czy też mogę dołączyć ?
Mam pytanie: czy w każdą sobotę na stadionie resovi o godz 9.30 odbywają się treningi? Jestem poczatkujacym biegaczem i chciałabym się dowiedzieć czy też mogę dołączyć ?
-
- Stary Wyga
Zajęcia są w każdą sobotę. Można przyjść bez względu na stopień zaawansowania.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36,55
- Życiówka w maratonie: 3,00.39
witam po krótkiej przerwie spowodowanej złamana ręka w nadgarstku, wszystko ma się ku dobremu i już w najbliższa sobotę zapraszam tradycyjnie ma 9.30 na zajęcia na stadionie Resovii .w planie 4*5minut.do zobaczenia.
-
- Wyga
Uwaga zawodnicy BBL!
Biegający literaci
Zmieniając formułę cotygodniowych raportów z sobotnich spotkań, chcielibyśmy przedstawiać na naszej stronie Wasze relacje z zajęć. Tym samym każdy z Was drodzy BbL-owicze może stać się redaktorem naszej strony
Na Wasze relacje (forma dowolna) czekamy oczywiście przez cały tydzień. Jak to w mediach bywa, liczy się jednak czas. Zachęcamy do opisywania „na gorąco” Waszych wrażeń, bo największe szanse na to, że Wasze relacje znajdą się na naszej stronie będziecie mieć, jeśli prześlecie je do nas jeszcze w sobotę po zajęciach. Adres, na który możecie przesyłać relacje to: justyna.grzywaczewska@fundacjabieganie.pl. Jedną – według nas najciekawszą opublikujemy w poniedziałek na stronie www.biegambolubie.com.pl oraz nagrodzimy koszulką BiegamBoLubię.
Czekamy z niecierpliwością!
Biegający literaci
Zmieniając formułę cotygodniowych raportów z sobotnich spotkań, chcielibyśmy przedstawiać na naszej stronie Wasze relacje z zajęć. Tym samym każdy z Was drodzy BbL-owicze może stać się redaktorem naszej strony
Na Wasze relacje (forma dowolna) czekamy oczywiście przez cały tydzień. Jak to w mediach bywa, liczy się jednak czas. Zachęcamy do opisywania „na gorąco” Waszych wrażeń, bo największe szanse na to, że Wasze relacje znajdą się na naszej stronie będziecie mieć, jeśli prześlecie je do nas jeszcze w sobotę po zajęciach. Adres, na który możecie przesyłać relacje to: justyna.grzywaczewska@fundacjabieganie.pl. Jedną – według nas najciekawszą opublikujemy w poniedziałek na stronie www.biegambolubie.com.pl oraz nagrodzimy koszulką BiegamBoLubię.
Czekamy z niecierpliwością!
-
- Wyga
Witam i zapraszam już jutro na 9.30na stadion Resovii . W planie wytrzxmałosc 20minut biegu ciągłego a dla mniej zaawansowan ych 2*8minut zapraszam
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 32:30
Zdjęcia z dnia 31.08.2013 - https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
-
- Wyga
Zapraszam wszystkich biegaczy a zwłaszcza tych, którzy się jeszcze wahają czy do nas dołączyć, na kolejne zajęcia z cyklu BBL. Spotykamy się jutro (sobota), jak zawsze o 9.30 na stadionie Resovia. W planie odcinki 3 x (2 min, 1 min, 30 sek) Liczę na Was. Do zobaczenia. Justyna