FruitRun
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50m5s
- Życiówka w maratonie: 4h6m
Dla wielu z nas bieganie to dbanie o formę, pobijanie własnych słabości, ciągłe przygotowania do maratonów, ale nie zapominajmy, że bieganie to przede wszystkim dobra zabawa, uśmiechnięci ludzie i sposób na życie.
Wszystko to znajdziecie na pełnym witamin i owoców biegu FruitRun.
FruitRun to oznakowana 10 km trasa z punktem odżywczym na piątym kilometrze. Na mecie czekać będzie FruitParty z potężna dawką witamin w posiłku regeneracyjnym składającym się z owoców, zdrowy napój izotoniczny, medale, muzyka i wielka dawka pozytywnej energii i uśmiechu.
Najbliższa impreza: 31 sierpnia 2013 Wrocław - Park Grabiszyński
Kolejne imprezy: Katowice, Poznań, Warszawa
Zapisy: www.fruitrun.pl
Facebook: https://www.facebook.com/FruitRunPolska
Wszystko to znajdziecie na pełnym witamin i owoców biegu FruitRun.
FruitRun to oznakowana 10 km trasa z punktem odżywczym na piątym kilometrze. Na mecie czekać będzie FruitParty z potężna dawką witamin w posiłku regeneracyjnym składającym się z owoców, zdrowy napój izotoniczny, medale, muzyka i wielka dawka pozytywnej energii i uśmiechu.
Najbliższa impreza: 31 sierpnia 2013 Wrocław - Park Grabiszyński
Kolejne imprezy: Katowice, Poznań, Warszawa
Zapisy: www.fruitrun.pl
Facebook: https://www.facebook.com/FruitRunPolska
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- TrzymamTempo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:18
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Świetna inicjatywa. Taki bieg bez parcia na życiówki tylko dla wyluzowania się.
Trochę daleko od mojego miejsca zamieszkania ale jeśli w 3 - mieście kiedyś będzie to piszę się na takie
biegowe święto bez walki o miejsca i urywania sekund a dla uśmiechu i nowych znajomości
Trochę daleko od mojego miejsca zamieszkania ale jeśli w 3 - mieście kiedyś będzie to piszę się na takie
biegowe święto bez walki o miejsca i urywania sekund a dla uśmiechu i nowych znajomości

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Ale super inicjatywa! Fruit Party mnie zachęca, chyba się przejadę do Wrocławia :D
Sprzęt do biegania kupuję na:

Julia Kaczmarska

Julia Kaczmarska

-
- Rozgrzewający Się
Cieszymy się bardzo, że inicjatywa Wam się podoba, takie było nasze założenie, ma być wesoło, ma być pozytywna energia, muzyka a przy tym wszystko na zdrowo, człowiek jak zaczyna coraz więcej biegać to jakoś samoistnie zaczyna zdrowiej żyć 
poza tym nie wiem jak Wy ale ja po zawodach spróbowałbym czegoś innego niż kiełbacha albo makaron;)
Czekamy na propozycje miast i ścieżek biegowych na FruitRun w przyszłym roku

poza tym nie wiem jak Wy ale ja po zawodach spróbowałbym czegoś innego niż kiełbacha albo makaron;)
Czekamy na propozycje miast i ścieżek biegowych na FruitRun w przyszłym roku

- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Mam pytanie do osób biorących udział w tego rodzaju imprezach. Czy to normalne, że w płatnej (69zł to chyba dość sporo jak za 10km z czasem mierzonym ręcznie i cyba nie atestowaną trasą?) imprezie ulice nie są blokowane na czas biegu? Akurat biegam po tej trasie często i przy 2 pętlach to będzie 8 przebiegnięć przez ulice. Wprawdzie niezbyt ruchliwe ale jednak.
Cytat z regulaminu "W miejscach przecięcia trasy z jezdnią należy przestrzegać przepisy ruchu drogowego i zachować ostrożność, niemniej jednak organizator zapewni dodatkowe środki bezpieczeństwa."
Cytat z regulaminu "W miejscach przecięcia trasy z jezdnią należy przestrzegać przepisy ruchu drogowego i zachować ostrożność, niemniej jednak organizator zapewni dodatkowe środki bezpieczeństwa."
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
rozwazalem jak przeczytalem watek, bo park fajny, a i jechac nie musze nigdzie, ale jednak 69 pln za start + 59 za koszulke (ktorej brak w pakiecie) to naprawde bardzo, bardzo sporo jak za 10 km.
nie przesadziliscie nieco?
nie przesadziliscie nieco?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:32
Też się właśnie zastanawiam, jednakże właśnie cena moim zdaniem jest sporo zawyżona jak na taką amatorsko-rekraacyjną dziesiątkę. Także te przebiegnięcia przez ulice trochę mnie odstraszają bo bardzo ale to bardzo nie lubię stać na światłach
Czyli fajna inicjatywa która mi się podoba, jednakże chyba ktoś chce za dużo zarobić bo praktycznie wszystkie półmaratony z licencjonowanymi trasami i elektronicznym pomiarem czasu ceni się mniej.
A osobiście każdą złotówkę oglądam trzy razy gdyż bliźniaki mam w drodze :P

Czyli fajna inicjatywa która mi się podoba, jednakże chyba ktoś chce za dużo zarobić bo praktycznie wszystkie półmaratony z licencjonowanymi trasami i elektronicznym pomiarem czasu ceni się mniej.
A osobiście każdą złotówkę oglądam trzy razy gdyż bliźniaki mam w drodze :P
Garmin Connect: http://connect.garmin.com/profile/mwozniak00
Endomondo: http://www.endomondo.com/profile/7741433

-
- Rozgrzewający Się
Co do zabezpieczenia trasy nie ma obaw trasa jest bezpieczna i dodatkowo przez nas zabezpieczona, co najważniejsze nie wymaga przebiegania na światłach 
my też tego bardzo nie lubimy.
Będzie prowadzony elektroniczny pomiar czasu być może tą informację zbyt mało wyeksponowaliśmy.
Mając na myśli FruitParty mówimy nie tylko o owocach ale i również o wszystkim co wiąże się z Party...no może nie o wszystkim
Zdajemy sobie sprawę, że cena nie jest niska ale robimy wszystko aby w kolejnych imprezach cyklu było taniej najważniejsze jest to, że podoba Wam się sama inicjatywa!

Będzie prowadzony elektroniczny pomiar czasu być może tą informację zbyt mało wyeksponowaliśmy.
Mając na myśli FruitParty mówimy nie tylko o owocach ale i również o wszystkim co wiąże się z Party...no może nie o wszystkim

Zdajemy sobie sprawę, że cena nie jest niska ale robimy wszystko aby w kolejnych imprezach cyklu było taniej najważniejsze jest to, że podoba Wam się sama inicjatywa!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:32
Sama inicjatywa jest bardzo ale to bardzo fajna, niestety moim zdaniem koszt tej "zabawy" odstraszy na prawdę bardzo wiele osób które z chęcią by się zjawiły na linii startu. Moim zdaniem wpisowe powinno być np 40zł lub 60zł z koszulką a do samej imprezy dodał bym bieg towarzyszący na 1km dla dzieci. By był to "rodzinny" piknik nie tylko dla biegaczy ale i ich rodzin...DanielBiegacz pisze:Co do zabezpieczenia trasy nie ma obaw trasa jest bezpieczna i dodatkowo przez nas zabezpieczona, co najważniejsze nie wymaga przebiegania na światłach

Garmin Connect: http://connect.garmin.com/profile/mwozniak00

- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Znaczy ulice "Ojca Bejzyma" i "Odkrywców" będą zamkniete czy nie? Mocno rozciągnięta stawka zablokuje na godzinę przejazd przez te ulice (8x każdy biegacz będzie musiał przebiec przez jezdnie). Jak nie będzie policji to zirytowani kierowcy zignorują obsługę biegu i będą jechać.DanielBiegacz pisze:Co do zabezpieczenia trasy nie ma obaw trasa jest bezpieczna i dodatkowo przez nas zabezpieczona, co najważniejsze nie wymaga przebiegania na światłach
-
- Rozgrzewający Się
Informuje, że data biegu we Wrocławiu uległa zmianie.
Bieg odbędzie się 21 września 2013.
Bieg przeniesiono ze względów bezpieczeństwa zawodników i tym samym została zmodyfikowana trasa biegu.
Jednocześnie z przyjemnością informujemy, że pozyskaliśmy nowych Partnerów dzięki, którym możemy obniżyć cenę za start we FruitRun. Nowa cena to 59 zł za start indywidualny i 49 zł za start drużynowy co daje 196 zł za całą drużynę.
Bieg odbędzie się 21 września 2013.
Bieg przeniesiono ze względów bezpieczeństwa zawodników i tym samym została zmodyfikowana trasa biegu.
Jednocześnie z przyjemnością informujemy, że pozyskaliśmy nowych Partnerów dzięki, którym możemy obniżyć cenę za start we FruitRun. Nowa cena to 59 zł za start indywidualny i 49 zł za start drużynowy co daje 196 zł za całą drużynę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.