WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej hej, czas pędzi i połowa lata już za nami, ale MY BIEGAMY :hej: !
Zapraszam serdecznie na jutrzejszy trening na stadionie Skry!

Do zobaczenia o 9.30 :hejhej: !
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim za dzisiejsze zajęcia :hej: !
Było gorąco, zatem generalnie - leżeliśmy ;)

Zapraszamy za tydzień :hejhej: !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
ROBER+40
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:46,10
Życiówka w maratonie: 04:07:10,10

Nieprzeczytany post

Po krótkiej przerwie zapraszam jutro na Nasze wspólne spotkania na Skrze. Temperatura ma spaść z 40 do 30 stopni, czyli będzie chłodniej :hahaha: :hahaha: Robert.
ROBERT - TRENER BBL Warszawa
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Przypominam, że jutro Skra dla Was otwarta :hej: !

Zapraszam serdecznie o 9.30 na nasz sobotni trening.

Do zobaczenia :hejhej: !
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim za obecność na dzisiejszych zajęciach :hej: !
Serdecznie zapraszamy za tydzień :hej: !
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Dziękujemy za udział w dzisiejszych zajęciach i serdecznie zapraszamy za tydzień :hej: !
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wakacje dobiegły końca... a my nie zwalniamy tempa i widzimy się jutro o 9:30 na stadionie Skry :hej:
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję za pozytywną energię na zajęciach :hej:
Album ze zdjęciami z sobotnich zajęć :https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chciałbym nieśmiało zasugerować, żeby może coś więcej pisać o tych waszych zajęciach. Zdjęcia są fajne, ale pisząc same zapraszamy i dziękujemy BBL wygląda trochę jak randka w ciemno, albo wyprawa do restauracji na zasadzie pójdziemy zobaczymy co nam zaserwują.
Jak nie ma szans na krótkie info przed zajęciami to może chociaż coś po?
kiss of life (retired)
czarekb
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 41:37
Życiówka w maratonie: 3:25

Nieprzeczytany post

Jak zaprasza Sandra to zawsze można liczyć na "plażę Sandry", czasem plotki .... :wrrwrr: a na pewno na to iż lekko nie będzie :sss: a na koniec Wielkie zadowolenie :hej: :hejhej:
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czarekb pisze:Jak zaprasza Sandra to zawsze można liczyć na "plażę Sandry", czasem plotki .... :wrrwrr: a na pewno na to iż lekko nie będzie :sss: a na koniec Wielkie zadowolenie :hej: :hejhej:
Ciężko i lekko to pojęcie względne. Ja ostatnio nadwyrężyłem sobie dwugłowy uda, bo chciałem sobie "tylko" sprawdzić w dniu wolnym od biegów ćwiczenia z Chodakowską (co ciekawe od tego głównie boli mnie teraz łydka). Na treningu mógłbym sobie przebiec spokojnie 10km, ale na samą myśl o sprintach po bieżni, interwałach, czy skipach boli mnie głowa. Również nie interesują mnie żadne sprawdziany czasowe, jak po prostu biegam bo lubię :) i albo nie mierzę sobie zupełnie czasu, albo orientuję się mniej więcej po muzyce z walkmena ile już biegnę.
W każdym razie spokojny czy ciężki trening to trochę mało informacji szczególnie jak ktoś w piątki też coś biega.
kiss of life (retired)
mmarioo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ciężko i lekko w odniesieniu do treningu to pojęcia bezwzględnie subiektywne :taktak:
Sandraa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

MariNerr - nasze zajęcia są zróżnicowane: biegamy :oczko: wykonujemy ćwiczenia koordynacyjne,wzmacniające, pracujemy nad technika biegu. :usmiech:
" ale na samą myśl o sprintach po bieżni, interwałach, czy skipach boli mnie głowa." - jeśli jakiś element treningu nie będzie Ci odpowiadał, zawsze możesz z Nami potruchtać, porozciągać, a w tej części skorzystać po prostu z bieżni i pobiegać.
"jak po prostu biegam bo lubię" - tak jak My! :hej: Zapraszam na zajęcia w najbliższą sobotę, najlepiej jak przyjdziesz i sam zobaczysz :hejhej:
Pozdrawiam Sandra
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

MariNerr pisze:Chciałbym nieśmiało zasugerować, żeby może coś więcej pisać o tych waszych zajęciach. Zdjęcia są fajne, ale pisząc same zapraszamy i dziękujemy BBL wygląda trochę jak randka w ciemno, albo wyprawa do restauracji na zasadzie pójdziemy zobaczymy co nam zaserwują.
Jak nie ma szans na krótkie info przed zajęciami to może chociaż coś po?
MariNerr - ryzykujesz coś? Zajęcia są bezpłatne. To co jednemu pasuje idealnie dla Ciebie może być beznadziejne i odwrotnie. To co dzieje sie na zajęciach zależy od kilku czynników: trenera, dnia, oczekiwań grupy, czasami scenariusz układa sie na bieżąco.
Generalnie ludzie którzy przychodzą są zadowoleni, jeśli nie są to więcej nie przychodzą.
Pytanie do Ciebie - czego Ci w Twoim bieganiu brakuje? Rozumiem, że czegoś skoro myślisz o przyjściu na zorganizowany trening. Jeśli przyjdziesz to na pewno będziesz mógł z trenerem porozmawiać.
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za zaproszenie Sandraa, na razie muszę delikatnie postępować ze swoją łydką :), a i w nogach trochę jest od biegania w tygodniu. Kiedyś wpadnę na pewno. Adam, ja już taki jestem, że wolę wiedzieć na co się piszę, żeby np. nie wpakować się na jakiś test na 1km czy tym podobne. W moim bieganiu mi nic nie brakuje, biegam raczej rekreacyjnie, choć z małym zacięciem :), dla dobrej kondycji, endorfin, zrzucenia trochę wagi itp itd. To o czym myślałem, to ewentualne poprawienie techniki biegu, bo wiadomo samego siebie się nie widzi w czasie biegu.
kiss of life (retired)
ODPOWIEDZ