Masza_zaczyna - biegam na przekór słabościom - komentarze
Moderator: infernal
- masza_zaczyna
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W takim razie biegam za szybko, bo konwersacja wydaję mi się niemal niemożliwa. Oczywiście mogłabym zamienić kilka słów/zdań, ale biec i rozmawiać to chyba nie. Jutro spróbuję wolniej. Tylko mam tez problem, że moja rozpiętość między wolno a szybko jest niewielka. Biegnę najwolniej jak umiem i wychodzi 7:15, najszybciej 6:00. Z czego to może wynikać?
- Mycha
- Stary Wyga
Hej
Nie wchodziłam pare dni na forum, więc dopiero teraz mogę się przywitac i życzyć powodzenia.
Nie wchodziłam pare dni na forum, więc dopiero teraz mogę się przywitac i życzyć powodzenia.
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Z braku wytrenowania i siły biegowej...?masza_zaczyna pisze:Biegnę najwolniej jak umiem i wychodzi 7:15, najszybciej 6:00. Z czego to może wynikać?
Ja bym się nie przejmował tym na naszym etapie...biegałbym...po prostu
- masza_zaczyna
- Wyga
Witaj! dzięki Przyda sięMycha pisze:Hej
- masza_zaczyna
- Wyga
Wiem, że masz rację... ale... chciałoby się długo, szybko i wysokowypass pisze:Z braku wytrenowania i siły biegowej...?masza_zaczyna pisze:Biegnę najwolniej jak umiem i wychodzi 7:15, najszybciej 6:00. Z czego to może wynikać?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nie martw sie, ja tez ostatnio kryzys zaliczalem bo caly czas byl postep, a pozniej stanelo w miejscu i postepu juz nie bylo. Nie ma sie co przejmowac, tylko jak to mowi moj dawno niewidziany kolega "napierdalac kilometry"masza_zaczyna pisze:Wiem, że masz rację... ale... chciałoby się długo, szybko i wysokowypass pisze:Z braku wytrenowania i siły biegowej...?masza_zaczyna pisze:Biegnę najwolniej jak umiem i wychodzi 7:15, najszybciej 6:00. Z czego to może wynikać?
-
- Rozgrzewający Się
Widzę, że ambicje są ogromne, super!
Ja też jestem strasznie niecierpliwa, wszystko na już - najlepiej na wczoraj, jak by się dało, więc Cię doskonale rozumiem :D
I gratulacje za dzisiejsze 60 minut!
Ja też jestem strasznie niecierpliwa, wszystko na już - najlepiej na wczoraj, jak by się dało, więc Cię doskonale rozumiem :D
Sprzęt do biegania kupuję na:
Julia Kaczmarska
Julia Kaczmarska
- masza_zaczyna
- Wyga
hehe... w takim razie napierdalamSkoor pisze: Nie martw sie, ja tez ostatnio kryzys zaliczalem bo caly czas byl postep, a pozniej stanelo w miejscu i postepu juz nie bylo. Nie ma sie co przejmowac, tylko jak to mowi moj dawno niewidziany kolega "napierdalac kilometry"
- masza_zaczyna
- Wyga
tak, tak, najlepiej na wczoraj Jak wyszłam na swój pierwszy w życiu bieg na 5kilometrów - to zaczęłam swój czas porównywać z czasem kolegi, który kilka dni wcześniej przebiegł maraton i złościłam się, że nie potrafię tak szybko jak onJ.Kaczmarska pisze:Widzę, że ambicje są ogromne, super!
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No masza, gratulacje pierwszej dychy sam pamietam radosc jaka sprawila mi moja oby tak dalej
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluje Kolejna bariera pokonana. Teraz już wiesz, że spokojnie dasz rade przebiec ten dystans. Niedługo bedziesz uzyskiwać coraz to lepsze czasy
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- masza_zaczyna
- Wyga
Dzięki Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko do przoduProvitamina pisze:Gratuluje Kolejna bariera pokonana. Teraz już wiesz, że spokojnie dasz rade przebiec ten dystans. Niedługo bedziesz uzyskiwać coraz to lepsze czasy
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Nie myśl o tempie - po prostu biegnij
Wybrałaś ciężką porę by zaczynać przygodę z bieganiem no ale może to dobrze - jesienią bieganie będzie dla ciebie czystą frajdą
Powodzenia i do zobaczenia na biegowych ścieżkach
Wybrałaś ciężką porę by zaczynać przygodę z bieganiem no ale może to dobrze - jesienią bieganie będzie dla ciebie czystą frajdą
Powodzenia i do zobaczenia na biegowych ścieżkach
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
-
- Dyskutant
Muszę Ci powiedzieć Masza że jestem pod wrażeniem, że w taką pogodę biegasz
Ja osobiście nie cierpię takiej pogody, te duszności i upały mnie dobijają...
Jedynie bardzo wcześnie rano jest do przyjęcia, ale komu by się chciało przed robotą biegać jak o 5 z domu trzeba już do tyrki wychodzić :/
Pozdrawiam i niechaj pogoda Ci lekką będzie a i bym zapomniał... gratuluje pierwszej 10 jak jeszcze 5 nie mam, ale kto wie może już nie długo
Ja osobiście nie cierpię takiej pogody, te duszności i upały mnie dobijają...
Jedynie bardzo wcześnie rano jest do przyjęcia, ale komu by się chciało przed robotą biegać jak o 5 z domu trzeba już do tyrki wychodzić :/
Pozdrawiam i niechaj pogoda Ci lekką będzie a i bym zapomniał... gratuluje pierwszej 10 jak jeszcze 5 nie mam, ale kto wie może już nie długo