Nowe buty
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Małe sprostowanie - właśnie sprawdziłem na bucie ( dokładniej na metce wszytej na języku ) mam NB 714 WB, które to mają ABZORB zarówno w pięcie jak i z przodu buta ( po prawej stronie mały napis ).
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No,to muszą być jakieś nieścisłości w informacji na stronie New Balance Polska,albo produkują 714 WB z amortyzacją z przodu i z tyłu, jak również tylko z przodu.
Herson, a w jakim kolorze masz buty,bo ja w tonacji szarej z małymi czerwonymi wstawkami (714 CR) ,dokładnie takie jak na stronie polskiego dystrybutora?
Herson, a w jakim kolorze masz buty,bo ja w tonacji szarej z małymi czerwonymi wstawkami (714 CR) ,dokładnie takie jak na stronie polskiego dystrybutora?
- RadekW
- Stary Wyga
Zapewniam Was, że model 714 ma jednakową konstrukcję (m.in. amortyzator Abzorb z przodu i z tyłu) dla wszystkich odmian kolorystycznych i wszystkich szerokości buta.
Pozdrawiam,
Radek
Radek
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Szaro-białe z srebrnymi wstawkamiQuote:
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Wszystkim polecam buty New Balance model 714, biegam w nich od kilku tygodni i jest super. Sa lekkie, dobrze trzymaja stope, swietnie amortyzuja na calej powierzchni. Biegajac nie czuje ze mam buty na nogach.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
Uwaga warszawiacy (i nie tylko): sklep Studio Sport na ul. Broniewskiego ma od dzisiaj w ofercie spory wybór piêknych butów biegowych (Asics, New Balance). Kto¶ na forum pyta³ o szybkie buty na maraton - s± i takie, têtno skacze na sam ich widok.
Ja postanowi³am zainwestowaæ w moje lewe kolano i kupi³am Asics Gel Kayano. Wra¿enie takie, jakbym przesiad³a siê z cinquacento do mercedesa. Moje butki by³y ju¿ zu¿yte: obliczy³am dzisiaj, ¿e przebieg³am w nich od sierpnia 800 km, wiêc chyba powinny przej¶æ na zas³u¿on± emeryturê.
Jutro pierwsze bieganie w nowych asicsach. Ju¿ siê nie mogê doczekaæ
Ja postanowi³am zainwestowaæ w moje lewe kolano i kupi³am Asics Gel Kayano. Wra¿enie takie, jakbym przesiad³a siê z cinquacento do mercedesa. Moje butki by³y ju¿ zu¿yte: obliczy³am dzisiaj, ¿e przebieg³am w nich od sierpnia 800 km, wiêc chyba powinny przej¶æ na zas³u¿on± emeryturê.
Jutro pierwsze bieganie w nowych asicsach. Ju¿ siê nie mogê doczekaæ

- kejt
- Dyskutant
dość wysoka to tak orientacyjnie ile?
i najważniejsze pytanie, jak sie biegało?
i najważniejsze pytanie, jak sie biegało?
"Wielkosc człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niz warunki zycia i czasu..."