ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

oj bo dola mam ostatnio,nie chce mi sie nic...
ale dzieki za troske :hej:

bylo masakrycznie-chyba w jarosławcu sie tak nie umęczyłam :ojoj: 4 razy zatrzymywałam sie na marsz :taktak: nie wiem co bylo przyczyną-zawalona kondycja?
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

franki, ladny medal :-) gratki :hej:
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

Franklina - moje gratulacje!
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super Franklina gratulacje!! Medal niczego sobie :) jeszcze zdjęcie z biegu by się przydało...

Dzisiaj znowu basen...opalanie i pływanie basen za basenem.... Jak tak dalej pójdzie to triathlon będzie w sam raz dla mnie :hahaha:
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie mam zdjec z biegu ,moze jedno czy dwa a reszta nie nadaje sie do pokazywania takie mam miny nieziemskie :hej: jakbym kupe na trasie robiła :ble: :ble: :ble: :ble:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć i czołem! :hej: Wróciłam wczoraj z gór na płaskość BE i mi dziwnie :hahaha: Nie wiem, jak do pracy jutro pójdę, bo urlop był stanowczo nazbyt udany. Mały kawałeczerk widoczków, jakie mieliśmy z każdej strony i non-stop :hej:
Obrazek

Połaziliśmy po górach (w miarę możliwośc mojego męża - bo jak się okazało, bieganie i łażenie po górach to dobre połączenie, bo latałam niczym młoda kozica :hejhej: ), pobiegałam sobie troszeczkę i odpoczęłam za wszelkie czasy :hejhej: I wróciliśmy do okrutnego ukropu, ale nic to - zaraz idziemy na rowery, bo w Alpach i Karkonoszach jak patrzyliśmy na tych wszystkich rowerzystów, to nas zazdrość zżerała :sss:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Franklina gratuluję! A na zdjęciu ten biegacz koło Ciebie to nie wiem czasem czy to nie jest mój znajomy z biegów z cyklu Kaszuby Biegają - Kuba Went :)
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Szelma przepiękne widoki! Ja po ostatnim wyjeździe w góry jestem w nich zakochana po uszy :)
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj kurde mały tylko zeby sie kolega nie obraził ze go tak upubliczniam :ble: :ble: :ble: :ble: :ble:
Obrazek
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Franklina, gratki!!! szczególnie w tym upale.

Pojechałam na weekend w małomiasteczkowe okolice z ambitnym planem. W sobotę objawił się mój talent w szacowaniu odległości i większość trasy zamiast lasem przebiegłam chodnikiem wzdłuż szosy, budząc olbrzymią sensację przechodniów (na szczęście nielicznych). :ojoj: A w niedzielę upał mnie dobił i zrezygnowałam z biegania na rzecz moczenia się w zalewie w tłumie innych wypoczywających.
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja się też w weekend wybyczyłam na plaży.
Ale bez kąpania, do zatoki nie wchodzę po prostu.

U nas nie ma za bardzo upałów, na plaży wczoraj było IDEALNIE! Ani za gorąco, ani za zimno, tylko... słońca nie było już przed 11tą. :bum:
Ale przynajmniej się nie opaliłam i nic mnie nie piecze.

No i obłowiłam się w bikini plażowe. Od wiosny szukałam jakiegoś i NIC mi się nie podobało, a jak podobało to nie pasowało. :/ Tydzień temu kupiłam w końcu jakiś, po prostu taki jaki pasowała mimo że mi się nie podobał.
A wczoraj zaszłam do TESCO a tam... szał przecen 70%
Nakupiłam sobie po 9-11 zł 2 pary różnych staników i 2 pary majtek plażowych, wszytko do siebie pasuje mogę zakładać każde do każdego więc obłowiona jestem jak nigdy.
To teraz proszę pogodę do października bo muszę się w tym wyplażować żeby się nie zmarnowało. :bum:

I nawet wczoraj sobie pobiegałam wieczorem.
Miałam wątpliwości bo już się zrobiło okropnie duszno, ale biegło mi się fajnie.
Tylko upociłam się okropnie, pierwszy raz tak się ze mnie lało i musiałam z lasu uciec na ulice gdzie był jako-taki przewiew.
Bo w lesie szło się udusić.

Niestety kolano się odezwało i znów mnie gęś boli. :/

Szpiegu! :hej: Witaj!
Piękne góry, piękny urlop!
Mój mąż też tamten tydzień hasał po Alpach. Tle że rowerem: http://puchaty71.wordpress.com/
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zawsze mi się marzy chodzenie po Alpach, ale jakoś nie czuję się na siłach wybrać tam, więc pozostają mi Tatry ale za to już za 2 tygodnie i na 15 dni :)
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ha, widzę, że cavo-mąż też na Specialized jeździ :hej: I Mt. Ventoux - no, fiu, fiu! Mekka kolarzy, jakby na to nie patrzeć :usmiech: Pogratuluj mu wjazdu!

My byliśmy w Alpach w Austrii - Tyrol, a potem okolice Salzburga. I powiem Wam, że jestem zakochana w Austrii jako miejscówce na urlop i łażenie po górach. Szlaki świetnie oznaczone i tyle ich, że och. Wszędzie te ich chaty ze świetnym jedzeniem w normalnych cenach! (po polskich schroniskach i snickersach za pięć złotych bałam się, co będzie w Austrii - a tu naprawdę świetne jedzenie w cenach takich, jak w centrum miasta a nie na 2000 m) I okrutnie dużo kolarzy, bo mają świetną infrastrukturę :usmiech:

I nawet pobiegałam po tych górach - jedną drogę, która normalnie szacowana była na 45 min, zrobiłam w 19 :spoczko: (co prawda głównie z górki, no ale jednak :hej: ).
Fafik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jedna
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziewczyny, przepraszam, że wbijam się w Wasz wątek ('se' go podczytuję od pierwszej strony, w odcinkach, jak serial :hej: ). Chciałam się zapytać, czy któraś z Was ma te ciuchy ciepłochronne z Tchibo:

kurtka
http://www.tchibo.pl/damska-cieplochron ... 08634.html

bluza
http://www.tchibo.pl/cieplochronna-bluz ... 08616.html

Myślę o jesieni/umiarkowanej zimie. Póki co mam takie zwykłe bluzy z kapturem:
http://www.tchibo.pl/damska-bluza-do-bi ... 28043.html

2 sztuki, mogę zakładać jedna na drugą, jak się dramatycznie ochłodzi (niewiarygodna to myśl przy dzisiejszym skwarze :hahaha: ), no ale jak będzie już mocno zimno/wietrznie/mokro, to raczej potrzebuję coś pewniejszego (moje zwykłe polarowe bluzy są krótkie). No i nie wiem, co lepsze. Czy ta cieńsza bluza, plus jakaś wiatrówka, czy ta grubsza kurtka :ojoj:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ