rcx5 + gps

jarztom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam pytanie , czy można odczytać, na mapach w inter. wzniesienia na rcx5 gps5 . Wiem ,że sam pulsometr tego nie potrafi , ale może w innym programie niż polar . może ktoś próbował , i się udało . :niewiem:
PKO
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

raczej nie, ale mozesz popytac w serwisie polara - zadzwonić.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
Awatar użytkownika
SportKonsulting
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Obecnie można zobaczyć przewyższenia bezpośrednio w serwisie polarpersonaltrainer.com. Wystarczy w "Profile" zaznaczyć opcję "Add altitude data in my training results when I use GPS". Wysokość będzie pokazywana dla nowych treningów, wgranych po zaznaczeniu tej opcji.
sontario
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:30

Nieprzeczytany post

Ta opcja przewyższeń (zakładka Altitude) w programie na stronie polarpersonaltrainer.com jest IMHO bez sensu zrobiona. Brakuje w niej korelacji z mapą. Co z tego, że na krzywą wysokości mogę nałożyć krzywą pulsu, prędkości czy kadencji. Mnie bardziej zależy zobaczyć, w którym miejscu na mapie był dołek albo górka. Ja exportuję plik gpx i otwieram go w Google Earth. Tam odpalam profil wysokości względnej i wszystko mam jak należy.
Awatar użytkownika
SportKonsulting
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Można to zrobić ale nie w zakładce "Altitude" tylko w ogólnej "Overview". Należy nacisnąć "Settings", odznaczyć "Heart Rate" i "Speed", a zaznaczyć "Altitude". Wtedy możesz zobaczyć jaka była wysokość w danym miejscu na mapie.
Załączam zrzuty.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ