Buty minimalistyczne
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
Moje wyglądają podobnie po jakichś 800km. Podeszwa dość starta, ale nie do końca, cholewka praktycznie bez uszkodzeń.
Tak w ogóle, przebiegłem się dziś po lesie w zenkach po długiej przerwie i stwierdziłem, że w lepszych butach jak do tej pory nie biegałem
.
Kupne minimale swoją drogą, ale moje 125g zenki i tak rządzą. Przynajmniej dopóki jest sucho
.
Tak w ogóle, przebiegłem się dziś po lesie w zenkach po długiej przerwie i stwierdziłem, że w lepszych butach jak do tej pory nie biegałem

Kupne minimale swoją drogą, ale moje 125g zenki i tak rządzą. Przynajmniej dopóki jest sucho

The faster you are, the slower life goes by.
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Hej 
Materiał o Luna Sandals: http://heavyrunslight.blogspot.com/2013 ... ght-i.html
Pozdrawiam
Paweł

Materiał o Luna Sandals: http://heavyrunslight.blogspot.com/2013 ... ght-i.html
Pozdrawiam
Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
HeavyPaul tak mnie nurtuje pytanie, dobrze wychodzisz finansowo na tych reklamach na stronie na której masz swój blog, czy to że masz te reklamy powoduje, że blog jest "bezkosztowy"?
Bo tak linkujesze i linkujesz, i z jednej strony widać, że jesteś fascynatem, ale z drugiej strony...

Bo tak linkujesze i linkujesz, i z jednej strony widać, że jesteś fascynatem, ale z drugiej strony...

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:46
Zoltar7 jeszcze Ci pewnie stan konta poda
Nie rozumiem co Ci przeszkadzają reklamy na JEGO stronie ? Przecież nie musisz tam wchodzić. Naczelnego też pytałeś ile ma kasy z reklam na bieganie.pl ?

Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 10:01 przez bjj, łącznie zmieniany 1 raz.
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Jakby nie było Zoltarze drogi - wszystko fajnie i z przyjemnością Cię czytam bo wprowadzasz ożywczy przeciąg tu i tam, ale zaglądanie bliźnim do portfela, to nawet gorzej jak bekanie i popierdywanie na pierwszej randce.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Paulovi nie przeszkodzi nawet przyznanie się do zarabiania na tym. W końcu niektórzy mogą pozazdrościć testów, kasy i co ważne, robi to, co lubi tj minimalny świat 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Ja pytam z czystej ciekawości... bo większość jego wpisów to linki do jego blogu... i tak sobie myślę, że skoro można na tym zarobić, to może ja zacznę coś linkować... no oczywiście nie za darmo 
Z drugiej strony może być tak, że te linki nie są jego, tylko są przypięte do blogu przez kogoś kto mu miejsce na serwerze wynajmuje... Proste pytanie, nie?
Bjj naczelnego nie pytam, bo on robi uczciwy biznes... a nie jakąś kryptoreklamę uprawia.

Z drugiej strony może być tak, że te linki nie są jego, tylko są przypięte do blogu przez kogoś kto mu miejsce na serwerze wynajmuje... Proste pytanie, nie?
Bjj naczelnego nie pytam, bo on robi uczciwy biznes... a nie jakąś kryptoreklamę uprawia.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Paul bierze udział w dyskusjach, więc to jednak inny przypadek.
Natomiast jest jakas grupa uzytkownikow, którzy traktują forum jako tylko i wyłącznie linkownię do swoich biznesow i uważam, że trzeba to eliminować, jesli będziecie wiedzieli takie zachowania to proszę o sygnał.
Natomiast jest jakas grupa uzytkownikow, którzy traktują forum jako tylko i wyłącznie linkownię do swoich biznesow i uważam, że trzeba to eliminować, jesli będziecie wiedzieli takie zachowania to proszę o sygnał.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zoltar, żeby linkowanie miało sens i dłuższe nogi niż tylko 1 wizyta połączona z rozczarowaniem/zniesmaczeniem to pod linkiem należy umieścić jednak coś, co się gościom spodoba. Paulowi się to udało. Cavie się udało (link w stopce do fajnego bloga - zajrzałem, poczytałem, choć fanem blogoczytelnictwa nie jestem jakimś wielkim). Tobie też się może udać, boś człek gramotny i pewnie niejedno miałbyś do powiedzenia. Ale chyba nie dziwisz się, że czytelnik wpisu Paula na niniejszym forum, wpisu traktującego o butach mini (a propos: po co ma nam tu wywalać długi elaborat metodą Ctrl-C...Ctrl-V skoro tekst już istnieje na jego blogu?), łatwiej poczuje się zachęcony do kliknięcia w odnośnik niż czytelnik Twojego wpisu, błyskotliwie acz zjadliwie traktującego o miałkości i hipokryzji Jedynej Wiary Mini i jej wyznawców? 

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
hassy no właśnie nosiłem się z zamiarem założenia strony Powszechnego Kościoła Minimalistycznego... albowiem pora już zacząć zbierać środki na godną siedzibę dla skromnego Kapłana
Naszego Pana Wielkiego Minimusa
Cava lejesz miód na moje serce... dziękuję

Cava lejesz miód na moje serce... dziękuję

- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
Na forum o tematyce zegarkowej, jest to rozwiazane w ten sposób że osoby które mają wykupione reklamy na forum mogą linkować do swoich sklepów blogów, jak chcą, bo wspieraja finansowo forum poprzez zamieszczanie swoich reklam. Jest to ujete w regulaminie. Poza tym zeby coś tam sprzedać trzeba miec nabite 50 postów i to merytorycznychAdam Klein pisze:Paul bierze udział w dyskusjach, więc to jednak inny przypadek.

-
- Zaprawiony W Bojach
Jak na razie Twój biznesplan wydaje mi się śmiałym zatrącającym o z lekka chybionyzoltar7 pisze:hassy no właśnie nosiłem się z zamiarem założenia strony Powszechnego Kościoła Minimalistycznego... albowiem pora już zacząć zbierać środki na godną siedzibę dla skromnego KapłanaNaszego Pana Wielkiego Minimusa
![]()

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Skupmy się bracie na Wierze a nie na jakiś tam własnych (biznes)planach.
Pamiętajcie albowiem Bracia Nasz Pan Wielki Minimus ma plan wobec każdego z nas
Pamiętajcie albowiem Bracia Nasz Pan Wielki Minimus ma plan wobec każdego z nas