Dawno mnie tu nie było, więc w skrócie podrzucę zdjęcia moich treningów.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Jak widać, ani kilometraż, ani jakość treningów nie zachwycała. Dziś w końcu nadszedł czas na bieg w Krynicy. Wyszło
40:48. W sumie jestem zadowolony, bo nie przyjechałem tam w dobrej dyspozycji, a wyszło całkiem ładnie. Nie będę się zbytnio rozpisywał o biegu, ale kilka zdań napiszę.
Do Krynicy przyjechałem gdzieś w okolicach 9:30, zanim dotarłem do Domu Forum była już prawie 10. Odebrałem pakiet, przebrałem się i godzinę przeleżałem na leżakach. W międzyczasie zjadałem dwa banany, wypiłem trochę wody. O godzinie 11:30 wyszedłem na rozgrzewkę. Chwilę pobiegałem, porozciągałem się i stanąłem w okolicach startu. Na początku byłem na samym początku, ale pomyślałem, że nie ma co się pchać. Wycofałem się kilka kroków, i tak się okazało, że koło mnie stoi Wapel i jego sympatyczna małżonka. Zamieniliśmy kilka słów i zaraz trzeba było startować. Ścisk jak cholera. Interrun w porównaniu do tego to pestka. Tu nie dało się przepchać w ogóle. Trzeba było cierpliwie czekać, aż się zrobi miejsce. W sumie to dopiero po trzech minutach można było narzucać swoje tempo. Ogólnie biegło się dobrze. Koło 3 kilometra spotkałem pewnego pana, którego zapytałem o tempo powiedział, że 4:04, z tego co pamiętam, więc szybko. Zachęcił, że dam radę je utrzymać, więc zabrałem się z nim. Później koło 6-7km zacząłem słabnąć, więc trochę wiozłem się na jego plecach. Tak zeszło z 1,5km i zaczął mi uciekać, odpuściłem, bo chciałem dobiec. Miałem go cały czas w zasięgu wzroku, ale było to jakieś 10-15 metrów, pewnie skończyło się na jakich 30-40m. Jakoś dobiegłem, ale był to bieg bardzo męczący. Choć stać mnie na więcej. Trochę słonko dawało się we znaki, ale to nie wymówka. Po biegu zjadłem banana i wypiłem wodę, i można było już żyć. Impreza mi się bardzo podobała, w sumie nie ma na co jakoś specjalnie narzekać. Na plus z pewnością ładny medal. Było dobrze. Przy okazji pozdrawiam forumowiczów, który udało mi się dziś poznać, i oczywiście gratuluję dobrych wyników.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.