CZĘSTOCHOWA - ul. Dąbrowskiego 58/64. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W najbliższą sobotę (22.06) o godzinie 10 odbędzie się bieg "Fortum" na dystansie 800 metrów, który startuje z placu Biegańskiego. Myślę że nie mamy daleko i warto by było wystartować. Spotkajmy się wszyscy razem tak jak zawsze na stadionie i wspólnie zdecydujemy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48
Nasz udział w biegu już ogłoszono na głównej stronie BBL:
cytat:
"....W sobotę, 22 czerwca zapraszamy do Częstochowy na bieg organizowany w ramach akcji Honorowy Dawca Energii Fortum. Dystans to zaledwie 800 metrów, ale to wystarczy, by pomóc dzieciom
Bieg odbędzie się między Placem Biegańskiego a III Aleją NMP o godzinie 10:00. Bieg jest bezpłatny i nie wymaga wcześniejszych zapisów. Wezmą w nim udział także częstochowscy BbL-owicze – spotykamy się jak zawsze o 9:30 na stadionie przy ulicy Dąbrowskiego, skąd wspólnie spokojnym tempem udamy się na miejsce start...."
cytat:
"....W sobotę, 22 czerwca zapraszamy do Częstochowy na bieg organizowany w ramach akcji Honorowy Dawca Energii Fortum. Dystans to zaledwie 800 metrów, ale to wystarczy, by pomóc dzieciom
Bieg odbędzie się między Placem Biegańskiego a III Aleją NMP o godzinie 10:00. Bieg jest bezpłatny i nie wymaga wcześniejszych zapisów. Wezmą w nim udział także częstochowscy BbL-owicze – spotykamy się jak zawsze o 9:30 na stadionie przy ulicy Dąbrowskiego, skąd wspólnie spokojnym tempem udamy się na miejsce start...."
-
- Rozgrzewający Się
Mój email sebastian.zbytniewski@gmail.com
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Również poproszę zdjęcia z ostatniego spotkania: michalwachulka@o2.pl
Również poproszę zdjęcia z ostatniego spotkania: michalwachulka@o2.pl