Moderator: infernal
Postaram się coś tam skrobać, a żeby foty dodawać, to muszę włazić na jakieś inne serwisy od fot takie tam sranie w banieGryzzelda pisze:hej hej!
Po pierwsze: jak to nie mozesz dodawac fot, jak wlasnie dodalasto znaczy ze zawieszasz pisanie bloga?
![]()
Po drugie: oby rehabilitantka okazala sie rozgarnieta i wreszcie cie zdiagnozowala
Po trzecie: aby nowe buty niosly.
po czwarte: dobrze ze piszczelowi nie odpuszczasz, na pohybel mu!
Po piate: skoro ten piszczel jeszcze napierdala od casu do czasu, to moze darowac sobie w tym roku temat maratonu? Zawsze bedzie cos za rok
Kokietka się znalazła huehueAniad1312 pisze:Aleś Ty ambitna, no noJa czytając o Twoich planach już poczułam się zmęczona, a co dopiero to wszystko wykonać...
He, dzięki, jakby co będę mieć na uwadze!Gryzzelda pisze:Kanas, wspolczuje sytuacji w pracy, ja w poniedzialek mialam tez bardzo nieprzyjamna rozmowe z szfem, ale na szczescie sie troche uspokoil. Co zrobic, trzeba przecierpiec.
Jakby co to z tych Katowic wsiadaj w samolot do Stavanger, cos ci znajdziemy
Ja to jak zwykle w niedoczasie przez tą robotę na drugą zmianęrubin pisze:Kanas, już i ktoś doniósł, że najprawdopodobniej 27.10 ; ))))
Półmaraton Szakala po Łódzkich lasach w październikuAniad1312 pisze:a co mam biec?Anid1312 też, może pobiegnie, kto wie?
Chyba od Wolfa?rubin pisze:Karolinanie ma sprawy ... chcesz wiedzieć od kogo mam tę informację ??
Lewy nadal swoje. Tejp to moja druga skóraGryzzelda pisze:Gratulacje dla Wolfteamu! Ja na bank bym sie w tych haszczach zgubila![]()
Kanas, a jak tam piszczele?siedza wreszcie cicho?