Lidl od 11.07.2013

Fafik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

elegancko
PKO
Drabik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wypasione

Lubisz aktywnie spędzać czas? http://www.skimboard.org.pl/tor-skimboardowy/ Skimboard to coś dla Ciebie :)
Ostatnio zmieniony 07 lis 2013, 17:02 przez Drabik, łącznie zmieniany 1 raz.
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Mnie troche sutki pieka od otarcia po czasie biegu w tej niebieskiej koszulce, ale i tak jest spoko
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

majeranek15, a ja właśnie się zastanawiam, czy jutro jednak nie sprawdzić lidlowego kompletu w ruchu, mimo, że miał być cywilny ;) . Zwłaszcza koszulka nie daje mi zasnąć, bo ostatnio i te z Dec'a, mimo swej delikatności, gdy zamokną, obcierają mnie bardzo...jedyne co - kupiłem wczoraj biały, materiałowy plaster w miejsce kiepskiego zwykłego i dziś dał radę przez cały trening BBLowy, potem bieg nad jezioro, kąpiel i powrót biegiem. Może jutro się zabezpieczę i spróbuję tej niebieskiej koszulki...
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Moze ja jestem tylko od osobnionym przypadkiem, ale jak juz mnie pot oblewa to koszulka ociera o sutki:p
Czy ktos wie czy sa nadal jeszcze te rzeczy w lidlu, bo bym sobie do rowerka kupil cos bo zamowilem rower
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

W BB jak byłam po biegowe rzeczy to w jednym koszu były pozostałości po wcześniejszym chyba tygodniu rowerowym. Na pewno jak nie sprzedali całego asortymentu to go nie wycofali tylko leży pewnie gdzieś, a i może przeceniony? Trzeba sprawdzić...
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jednak skusiłem się wczoraj na mały test - ubrałem się jak ten chłopak z plakatu w Lidlu :hej: i poleciałem na zajęcia zBiegiemNatury, a po nich dorzuciłem jeszcze 9km. I tak:
1. koszulka nie poocierała sutków, bo zakleiłem je plastrem białym, tkaninowym (polecam, nie spadł nawet po kąpieli w sobotę w jeziorze i biegu powrotnym). Ogólnie ok, choć materiał bardziej chropowaty niż ostatnio biegane przeze mnie koszulki z Dec'a, jednak żadnych niedogodności nie było. Może być.
2. spodenki, krótkie legginsy - też bez zastrzeżeń, mają wygodną długą tasiemkę ratunkową, gdyby gumka puściła ;) ...Jedyne czego nie kumam, to gumka na udzie, na zakończeniu...mało elastyczna...ja mam masywne uda i troszkę uciska, ale da się z tym żyć i biegać, to spodenek nie dyskwalifikuje. Mogą być.
3. buty - delikatnie cięższe niż moje Ekideny 75, ale wygodne. Nawet na mojej wyjątkowo szerokiej stopie (!). Twarde - mimo, że but nowiuśki, nie czułem specjalnej różnicy przy swej sporej masie na śródstopiu, niż w wybieganych Ekidenach...Tu porównanie do np. Echelonów Saucony żadne. Jako, że zamieniłem twardy but na twardy nie miało dla mnie znaczenia. Miałem wątpliwość co do przewiewności - decathlonowe lepiej oddychają, ale nie miałem uczucia "wrzenia" stóp ;) , więc nie jest tak źle. Ku zaskoczeniu - mogą być.
Jasne, że kilkanaście km to żaden test, ale ciekawość zaspokoiłem. Żaden z elementów garderoby biegowej nie zdyskwalifikował się po pierwszym treningu, a to miłe (wcześniej inna koszulka z Lidla dał piersiom mocno do wiwatu, no ale były nieoklejone).
W sumie błękitny komplet wizualnie prezentuje się całkiem sympatycznie i w bieganiu nie przeszkadza ;)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
rolin'
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Żeby ci koszulka obtarła zaklejone sutki to musiałaby być z drutu :D
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rolin', w rzeczy samej ;)...przetestowałem za to plaster ;)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

Dziś w BB widziałam jeszcze zielone buty oraz białe z pomarańczem i niebieskim oraz spodenki męskie te obcisłe :taktak:
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
Tadeusz106
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:05

Nieprzeczytany post

wiktor ia pisze:Dziś w BB widziałam jeszcze zielone buty oraz białe z pomarańczem i niebieskim oraz spodenki męskie te obcisłe :taktak:
Pytanie ... a ma ktoś porównanie z poprzednią serią?? wtedy kupiłem Lidlówki i się zastanawiam czy cośpoprawili czy tylko kolory upgrejtowane??
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Byłem dziś w pobliskim Lidlu, ale niestety na dzielnicy wielu jest biegaczy i rowerzystów, bo zostały rozmiary typu 48/50 i większe. A szkoda, bo mam krótkie legginsy z poprzedniego "bieganego tygodnia" i ich jakość daleko w style pozostawia produkt z Decathlonu, który jest w dodatku parę złotych droższy (mowa tu o legginsach Kalenji za 29,99 zł, które po przymierzeniu - odniosłem takie wrażenie - wyglądają jak rajstopy o nieco większym denie; i nie mają kieszonki na klucze, a to już przesada! :ble: )
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

może kogoś zainteresuje..
od 12 sierpnia znowu będą ciuszki i buty sportowe..
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... date=43807
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wziąłem sobie ostatnio na trening koszulkę którą kupiłem w lipcu (biała) i obtarła mi niesamowicie sutki.
Mam kilka innych i z żadną nigdy nie było problemów. Wyprałem tą białą, ubrałem na kolejny trening i to samo, trzeba na nią uważać :bleble:
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja oddałam swoją lidlową koszulkę, bo mi się rękaw rozpruł (puścił szew), więc reklamowałam. Szkoda mi było, bo w sumie byłam zadowolona (no kolory trochę były kiepskie), ale teraz widziałam tę nową kolekcję i kupię sobie nową - kolory bardziej mi odpowiadają, no i jest większy wybór.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ