Witamy!
Zapraszamy wszystkich 21 lipca na I edycję Pucharu Grupy Krotoski-Cichy w Półmaratonie i Ćwierćmaratonie w Chrzypsku Wielkim!
Trasa wiedzie po malowniczych terenach wokół jeziora Chrzypskiego. Trasa bardzo urozmaicona pod względem krajobrazu, nawierzchni jak i ukształtowania terenu.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą imprezą oraz zapisów na stronie: www.biegchrzypskowielkie.pl
Puchar Grupy Krotoski-Cichy - Chrzypsko Wielkie - 21.07
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Kto już się zapisał? Sceneria coraz atrakcyjniejsza, a jezioro powoli coraz mniej chłodzi, ale i tak ulga po biegu rewelacyjna 

-
- Rozgrzewający Się
Przypominamy, że tylko do 31 maja obowiązują niższe opłaty wpisowe: 25zł dla ćwierćmaratonu i 35zł dla półmaratonu! Zapraszamy wszystkich do zapisów na www.biegchrzypskowielkie.pl oraz na nasz fanpage: https://www.facebook.com/biegchrzypsko
Do zobaczenia 21 lipca w Chrzypsku!
Do zobaczenia 21 lipca w Chrzypsku!
-
- Stary Wyga
bylem pierwszy raz na biegu i powiem bardzo ciężki...odcinki w samym piachu jak na plaży..mozna bylo sie nabawić pylicy
bylem nastawiony na bicie rekordu darowałem sobie jak zobaczyłem w jakich warunkach biegnę ( spokojnie bylo mozna noge skrecic..takie byly odcinki..chwilami mialem uczucie ze to mnie spotka ale udalo sie caly i zdrowy) ..kielbaska ok piwko..0.5?? nie to bylo 0.3 jak mi nalali...medal za chyba 5zl... ( a byla mowa ze tym roku bedzie konkretny.)
ma ktos namiary do zjec??
Na pewno za rok nie pojawie sie nie ze wzgeldu ze medal piwko itp..nieee tylko chodzi o trase..wedlug mnie zbyt nie bezpieczna..

ma ktos namiary do zjec??
Na pewno za rok nie pojawie sie nie ze wzgeldu ze medal piwko itp..nieee tylko chodzi o trase..wedlug mnie zbyt nie bezpieczna..