KOLANO I NADWAGA

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
MANTRAX
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

WITAJCIE,
jestem tutaj nowy więc ładnie się witam, wzmiankując kilka słów o sobie. :lalala:
Kilkukrotnie przystawiałem się do rozpoczęcia systematycznego biegania. Niestety zniechęcenie przychodziło dość szybko,
a powodem prawdopodobnie były przyplątujące się kontuzje. Mam niestety około 10-12kg nadwagi i muszę to definitywnie zrzucić.
Aktualnie ruch utrudniają ból kolana, biodra i kręgosłupa lędźwiowego. :bum:
Proszę Was zatem o podpowiedź, gdzie w Krakowie znaleźć lekarza sportowego - ortopedę, który rzetelnie zajmie się moją biomechaniką, postawą i doprowadzeniem mnie do stanu długotrwałego użytku.
POZDRAWIAM,
Mantrax
PKO
MANTRAX
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

UP UP UP ???
CZY KTOŚ POMOŻE NOWEMU ???
PLEASSSE - CIĄGNIE MNIE W TEREN A NIE CHCĘ DOBIĆ STAWÓW PRZED KONSULTACJĄ Z DOBRYM LEKARZEM.
basket27
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41:08
Życiówka w maratonie: 3:12:00

Nieprzeczytany post

http://www.zamst.pl/pl/porada
na początku skorzystaj z tej porady zanim pójdziesz do lekarza sportowego ponieważ może ni chodzić o biomechanikę a o inna błachą sprawę

Musisz się zmotywować np. Zobacz ile fajnych dziewczyn bd się za Tobą oglądało gdy schudniesz 15kg:)
pozdrawiam
MANTRAX
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak 15 kilo wiele zmieni :hej:

Fizjoterapia lub ogólnie rehabilitacja pewnie też wskazana. Jednak aktualny ból kolana i "sąsiedztwa" przekonuje mnie do szukania dobrego lekarza sportowego.

Może ktoś zna w Krk takowego?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ