Czy jest sens?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:06
- Życiówka w maratonie: brak
dzięki
wypass złamiesz, więcej treningu i dasz radę
jedyny minus to przeziębienie prawdopodobnie przez polewanie się wodą i kurtyny wodne ale możliwe też że przemokłem rano bo miałem kryty basen w domu (zalało mi piwnicę
i wylewałem wodę
edit:
Dopiero dziś zauważyłem że tak na poważnie zacząłem przygotowywać się dopiero 5 maja, czyli 1,5 miesiąca przed startem.
Jestem z siebie dumny, że w tak krótkim czasie udało się zrealizować cel.

wypass złamiesz, więcej treningu i dasz radę

jedyny minus to przeziębienie prawdopodobnie przez polewanie się wodą i kurtyny wodne ale możliwe też że przemokłem rano bo miałem kryty basen w domu (zalało mi piwnicę

edit:
Dopiero dziś zauważyłem że tak na poważnie zacząłem przygotowywać się dopiero 5 maja, czyli 1,5 miesiąca przed startem.

Jestem z siebie dumny, że w tak krótkim czasie udało się zrealizować cel.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
No wiec ja tez sie zastanawiam "czy jest sens". Znalazlem fajny polmaraton w Krasnystawie 28.08 i zastanawiam sie czy sie nie zapisac. Moj najdluzszy dystans przebiegniety na treningu to 20km w tempie srednim 6:30/km. Obecnie 10km przebieglem w 53min. Czy zakladajac, ze nie bede szedl na wynik warto sie zapisac i pobiec? Przygotowan jakis wielkich nie poczynie bo zostalo juz tylko 6 tygodni. Co o tym myslicie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
@daeone, a jak sie przygotowywales do ten polowki? Miales jakis plan, czy sobie tak biegales jak Ci sie podobalo ? 20km wiem, ze przebiegne, ale jak juz mam startowac to nie chce dobiec z czasem 2:30 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No mysle, ze bedzie dobrze, jeszcze to z urlopem dogram i bede mial pierwsza koszulke 

- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Będzie dobrze na pewno...nie idziesz tam z marszu...masz za sobą jakieś rozbiegania...
Ja na polówkę poszedłem mając za sobą najdłuższy dystans 15km...i jakoś doleciałem
Ja na polówkę poszedłem mając za sobą najdłuższy dystans 15km...i jakoś doleciałem

-
- Zaprawiony W Bojach
wtorek, czwartek, sobota (BBL), niedziela (wybieganie)
we wtorki i czwartki dystanse ok 10 km szybszym tempem niedzielne wolne biegi co tydzień + 2 km dochodząc do 22 km
tak się przygotowywałem ale teraz wiem że za mało miałem w nogach długich dystansów bo 20 km przebiegłem przed startem dwa razy
zerknij na moje endo
http://www.endomondo.com/profile/1055977
we wtorki i czwartki dystanse ok 10 km szybszym tempem niedzielne wolne biegi co tydzień + 2 km dochodząc do 22 km
tak się przygotowywałem ale teraz wiem że za mało miałem w nogach długich dystansów bo 20 km przebiegłem przed startem dwa razy

zerknij na moje endo
http://www.endomondo.com/profile/1055977