Najlepsze wkładki ever!! FOOTPRINT INSOLES

tichusek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

chciałem się podzielić z Wami najlepszą rzeczą do uprawiania sportu jaka w życiu mi się przytrafiła:) Od kiedy pamiętam po dłuższych biegach, zwłaszcza po twardych nawierchniach, odczuwałem bóle w kolanach jak i w dolnym odcinku kręgosłupa...kupiłem wiele różnych wkładek do butów, wymieniłem buty na Nike Lunarswift 3 i nic to za bardzo nie dawało...nie dawno natrafiłem na fb (http://www.facebook.com/pages/Footprint ... 80?fref=ts) na wkładki firmy FOOTPRINT INSOLES POLAND przeznaczone do sportów ekstremalnych. Zakupiłem jedną parę i to była najlepsza inwestycja w życiu! Dzięki tym wkładkom nie odczuwam tych nie znośnych bólów a następnego dnia po wyczerpującym treningu nic mnie nie boli i w zasadzie czuje się jak nowo narodzony. Generalnie nie lubię polecać a z tą firmą nie mam nic wspólnego ale po prostu stwierdziłem, że jest wiele osób, którym ból przeszkadza w uprawianiu sportu ( nawet amatorsko) dlatego zamieszczam ten wątek...może komuś te wkładki odmienią "sportowe życie" tak jak mi. Z ręką na sercu polecam!!!!
PKO
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Myślisz ,że ktoś jest aż takim debilem żeby uwierzyć w te bzdury ? Te bajki o tym ,że nie masz nic wspólnego z tą firmą to możesz dzieciakom z żłobku opowiadać. Specjalnie się zarejestrowałeś na forum bo jesteś taki wspaniały i chcesz pomagać cierpiącym ? :bum: Przecież nawet po tytule wątku widać ,że to ewidentna reklama więc nie rób z nas więcej idiotów i tą ściemę wciskaj gdzieś indziej. Jak cię bolą kolana i plecy to się naucz biegać i poćwicz to co trzeba a nie wkładkami chcesz leczyć swoje zwiotczałe mięśnie i kulejącą technikę
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po co gadasz z botem? ;-)
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Akurat mi się nudziło :usmiech:
5km-16:48
10km - 35:46
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brakuje nam jeszcze reklamy wind i schodów ruchomych jako świetnego środka zaradczego na brak kondycji i słabe serce :)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hahaha: to moze jeszcze wozki z napedem elektrycznym jako srodek na zakwasy ;-)
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Taaaa, ale delektuję się tekstem powyżej bo mi przypomina Mango Telezakupy. Te wibrujące pasy które likwidują tłuszcz nawet kiedy się siedzi na kanapie i wtranżala pączki z colą.... No albo biegowy hit, koszulki Reeboka wzmagające recykling energii. Ech, poemat :)
tichusek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tak jak napisałem kupiłem je bo szukałem rozwiązania mojego problemu...lekarz w centrum medycyny sportowej na wawelskiej powiedział, że powinienem mieć zabieg chirurgiczny na co na razie nie chcę się decydować....kupiłem>użyłem>wyraziłem swoją opinię ...myślałem, że ludzie z zajawką inaczej reagują na takie ciekawostki, które korzystnie wpływają na zdrowie co mój przypadek potwierdził...najlepiej opluć, zdeptać...spoko polska mentalność zagładą Polaków
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ