stawy a sauna
- przecinek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie bede pisac historii chorby, mam tylko jedno pytanie jak sie maja choroba stawów (kolana) do sauny. wiem ze stawy nie lubią gorąca wiec chyba sauna jest nie wskazana, ale pewnosi nie mam raczej dedukuje
la la la la
- przecinek
- Rozgrzewający Się
tak mi kiedys powiedzial lekarz (ortopeda) ze nie mam "opalać" kolan i chronic przez sloncem, czyli cieplem. nie reumatyzmu jeszcze nie mam moze za pare lat ihihihipozdrawiam
la la la la
-
- Dyskutant
reumatyzm moze w kazdym wieku złapac wiec ja bym sie tak nie smial
czytalem o przypadkach dzieci z reumatyzmem
hmm co to za choroba ze masz unikac slonca i ciepla ??

hmm co to za choroba ze masz unikac slonca i ciepla ??
:(
- przecinek
- Rozgrzewający Się
czesta przypadlosc, ale nigdy nie wiem jak to sie nazywa chondromalacja (cos takiego) jednym zdaniem zdzieranie sie chrzastki w kolanie,
ja nie wiem czy moza czy nie mozna ciepla unikac, tylko tak mi powiedzial, ale najsmieszniejesze ze zimna mnie bardziej boli niz latem:P
nie smieje sie z reumatyzmu, tylko ja sie juz przyzwyczailam do moich kolan, i nawet juz lekarzy nie odwiedzam bo 2 zabiegi mi zrobili i nic, wystarczy zapoimniec mniej boli:P
pozdrawiam
ja nie wiem czy moza czy nie mozna ciepla unikac, tylko tak mi powiedzial, ale najsmieszniejesze ze zimna mnie bardziej boli niz latem:P
nie smieje sie z reumatyzmu, tylko ja sie juz przyzwyczailam do moich kolan, i nawet juz lekarzy nie odwiedzam bo 2 zabiegi mi zrobili i nic, wystarczy zapoimniec mniej boli:P
pozdrawiam
la la la la
-
- Dyskutant
chondromalacje ja tez mam. nie unikaj ciepla wrecz przeciwnie. ja zawsze przeb bieganiem, rozciąganiem itd mocno rozgrzewam kolana i smaruje masciami rozgrzewającymi. nie mam pojecia czemu lekarz tak Ci zalecil
:(
- przecinek
- Rozgrzewający Się
mi masci rozgrzewajace nie pomagaja, probowalam ale nie najlepszy rezultat, chyba po prostu nie lubie ciepla:),
ale powiem ci ze jak sie opalalam, i niestety kolano tez siła woli musilo byc narazone na promienie sloneczne, to dalo siwe znaki w drodze powrotne
ale co tam, kto by sie przejmował kazdym slowkiem co powie lekarz.
pozrawiam
ale powiem ci ze jak sie opalalam, i niestety kolano tez siła woli musilo byc narazone na promienie sloneczne, to dalo siwe znaki w drodze powrotne
ale co tam, kto by sie przejmował kazdym slowkiem co powie lekarz.
pozrawiam

la la la la