"STALOWA DYCHA 2013" - Stalowa Wola - Podkarpacie
- ThomasM
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:44
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A będą na trasie punkty z wodą?
A przy okazji ktoś z Rzeszowa albo okolic się wybiera?
A przy okazji ktoś z Rzeszowa albo okolic się wybiera?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Bedziesz pila biegnac dyche? Toz to czlowiek sie ledwo spoci jak bedzie taka pogoda 

- ThomasM
- Wyga
- Kontakt:
Bede pil
Taki mam organizm ze po 5km mnie juz suszy nawet w taka pogode. Ale to najwyzej wezme pas z wodą.
Mam nadzieje ze impreza odbedzie sie niezaleznie od warunkow atmosferycznych bo prognozy nie za ciekawe sa.

Mam nadzieje ze impreza odbedzie sie niezaleznie od warunkow atmosferycznych bo prognozy nie za ciekawe sa.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A sory, takiego masz nicka, ze ciezko sie zorientowac
Jak do tej pory na podkarpaciu nie jest zle, jakis deszczyk od czasu do czasu i tyle, lepiej niech bedzie jak jest niz 35 stopni w cieniu 

- augan
- Wyga
Z tego co ja wiem, to ma być 1 punkt na 5 km i mecie.
Również wolę 25 oC niż 30 w cieniu.
Osobiście przebiegam półmaraton i nienawadniam się po drodze. Ale różne są organizmy, itp.
Również wolę 25 oC niż 30 w cieniu.
Osobiście przebiegam półmaraton i nienawadniam się po drodze. Ale różne są organizmy, itp.
- ThomasM
- Wyga
- Kontakt:
@Skoor nic się nie stało. W sumie taki dziwny nick :P Niedługo avka sobie sprawie to może nie będzie się myliło 
Co do pogody to osobiście wolał bym, żeby mocno lało niż żeby był upał. W deszczu się fajnie biega

Co do pogody to osobiście wolał bym, żeby mocno lało niż żeby był upał. W deszczu się fajnie biega

- augan
- Wyga
Kilka osób z Rz-wa się zapisało i pewnie przyjadą, ale nie wiem czy je znasz z nazwiska i masz jakiś kontakt do nich. Bynajmniej rzuć okiem na listę startową, może kogoś znajomego "wylukasz":
http://sportznami.pl/tournaments/stalow ... tleoftable
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kiedy oficjalne wyniki? Mozecie podac linka? Byl na numerze startowym, ale nie pamietam jaki to byl adres... 

- augan
- Wyga
Wyniki:
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
kurde ...były czy nie były oznaczenia bo taka fajna trasa i szybka że nie zdążyłem zauważyćaugan pisze:Tak - trasa będzie oznaczona co 1 km.

Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:39:53
- Życiówka w maratonie: 03:38:10
Zgodnie ze słowami Pana organizatora: "oznaczenia były naklejone na asfalcie, ale przeszedł deszcz i klej puścił"zukow2 pisze:kurde ...były czy nie były oznaczenia bo taka fajna trasa i szybka że nie zdążyłem zauważyćaugan pisze:Tak - trasa będzie oznaczona co 1 km.

Ale jak na pierwszy raz to całkiem, całkiem chociaż wiele jeszcze pracy przed organizatorami.
- augan
- Wyga
Szczerze ? to ja się za nimi nie rozglądałem pomimo, że w momencie startu utraciłem swój przyrząd pomiarowy
Przed biegiem organizator powiedział, że będą napisy-cyferki wykonane taśmą na asfalcie, ale czy były faktycznie ? czy też intensywny deszcz je zmył ? - na tą chwilę nie wiem, ale się dowiem

Przed biegiem organizator powiedział, że będą napisy-cyferki wykonane taśmą na asfalcie, ale czy były faktycznie ? czy też intensywny deszcz je zmył ? - na tą chwilę nie wiem, ale się dowiem

- augan
- Wyga
No to już wiem jak było. Jak się okazuje to organizator St. Łańcucki informował startujących o tym, że nie udało się ozn. trasy ze wzgl. na deszcz. Lecz nie wszyscy słyszeli jego komunikat.
W dotychczasowych biegach zawsze trasa była znakowana taśmą samoprzylepną koloru srebrnego na asfalcie i tak się przygotowano tym razem. Jednak deszcz znacząco to utrudnił, bo Staszek Ł. pojechał na 1 km i położył taśmę w kształcie "1" lecz ze wzgl. na mokry asfalt taśma się nie przykleiła, podjechał na 2 km. Zrobił podobnie kładąc "2". Taśma nie trzymała się mokrej betonowej nawierzchni więc zrezygnował z dalszych prób oznaczania, bo nie miały sensu, gdyż wiatr przesuwał taśmę pod krawężnik. Wracając już nie widział "jedynki".

W dotychczasowych biegach zawsze trasa była znakowana taśmą samoprzylepną koloru srebrnego na asfalcie i tak się przygotowano tym razem. Jednak deszcz znacząco to utrudnił, bo Staszek Ł. pojechał na 1 km i położył taśmę w kształcie "1" lecz ze wzgl. na mokry asfalt taśma się nie przykleiła, podjechał na 2 km. Zrobił podobnie kładąc "2". Taśma nie trzymała się mokrej betonowej nawierzchni więc zrezygnował z dalszych prób oznaczania, bo nie miały sensu, gdyż wiatr przesuwał taśmę pod krawężnik. Wracając już nie widział "jedynki".

- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
i jak samopoczucie po Stalowej Dyszce? 

Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/