półtora miesiąca temu zrobili mi altroskopie.Usunęli bardzo duży i uszkodzony fałd błony maziowej i przerost błony.Rehabilitacja w toku.
ale jakiś czas temu zaczęło mi coś strzelać i przeskakiwać i to boli, tak jakby cos tam strzelało.Dziwne uczucie i nie wiem co mam o tym myśleć?? kolano boli, mam uczucie jak by mi odjeżdżało raz do przodu a raz w tył... nie mam na tym kontroli. tak jak by było nie stabilne.
napiszcie co o tym sądzicie...
z góry wielkie dzięki
p.s sory za błędy... artroskopia... =/ ehh
(Edited by misiak at 8:15 pm on Nov. 22, 2005)
(Edited by misiak at 8:18 pm on Nov. 22, 2005)
kolano po altroskopi
- dianaaa
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w sumie to nie jest normalne zachowanie do strzelanie to jeszcze jeszcze tez cos takiego mialam ale lekarz powiedzial ze to normalne i ze za miesiac przejdzie i przeszlo ale ta stabilnosc a raczej jej brak jest niepokojąca, powinienes sie wybrac do lekarza a mozesz tez porozmawiac z rehabilitantem. powodzenia i pozdrawiam
Diana
-
- Rozgrzewający Się
czesc
jesli masz wiecej niz kilkanascie lat, to obstawiam uszkodzona lakotke, chociaz uczucie niestabilnosci bardziej sugeruje uszkodzone wiezadlo krzyzowe przednie; jesli masz mniej niz 20 lat i na dodatek plec kobieca, to ewentualnie dochodzi przerosniety fald skrzydłowaty; sugeruje - idz do ortopedy (dobrego ortopedy
) - niech cie zbada 
pozdr
jesli masz wiecej niz kilkanascie lat, to obstawiam uszkodzona lakotke, chociaz uczucie niestabilnosci bardziej sugeruje uszkodzone wiezadlo krzyzowe przednie; jesli masz mniej niz 20 lat i na dodatek plec kobieca, to ewentualnie dochodzi przerosniety fald skrzydłowaty; sugeruje - idz do ortopedy (dobrego ortopedy

pozdr