Carolina Medical Center

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Zzaziu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich. Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat jakości usług świadczonych przez Carolina Medical Center, które sie mieści w Warszawie przy ul. Broniewskiego ? Chodzi o to, że z moimi problemami z kolanami chcę się tam wybrać (reklamują sie jako specjalistyczna przychodnia sportowo-urazowa czy coś takiego), ale zanim zapłacę dość  dla mnie słone rachunki to chciałbym się upewnić co do jakości, którą tam można uzyskać.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
anka150321
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

z tego co wiem to sa tam dobrzyt specjalisci ale i drogie są tam usługi osobiscie nie korzystałam z ich usług dlatego z doświadczenie ci nie poradze czytałam o nich to co zmiescili na swojej stronie ale ile w tym prawdy wiedza tylko ci którzy sie tam leczyli słyszałam jeszcze o bardzo dobrej ale i tańszej klinice w warszawie to chyba Cemtrum Damiana osobiście lecze sie w przychodni która jest jego partnerem i jestem zadowolona:)
ankaa15
Awatar użytkownika
misio
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!!!Lecze sie tam od roku (w sumie to juz tylko chodze na mile pogawdeki z moim rehabilitantem)i jestem super zadowolony.Wczesniej prawiec cala ekipa z CMC pracowala na Skrze- w COMSie jednak po jakis perypetiach(...) prawie wszyscy odeszli do CMC.(
chociaz ja z moim lekarzem i rehabilitantem mialem juz do czynienie okolo 10 lat temu wlasnie na w/w Skrze)
Mijesce bardzo dobre,wczesniej bylem w 2 innych warszawskich osordkach i albo bylem olewany przez lekarzy albo leczylem sie nie na to co trzeba!!!!

Goraco polecam chociaz dosc drogo ale zdrowie ma sie jedno!!!
Misio
ODPOWIEDZ