Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:Za bieganie się weź :sss: :bum:

Graty :hejhej:
Dzięki Wszystkim :)

Sylwek terz bieganie będzie w duzych ilościach, bo operacja Chudy Wawrzyniec nie będzie czekała...ale to już na ślimaczych tempach wszystko..rower i pływania tez musze dołożyć bo w Poznaniu będa mnie wyławiać..bankowo :hahaha:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Świetna relacja :) Gratuluję debiutu!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Cwirek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej Mar_jas!

Fajna rzecz takie triathlonowe zawody. A powiedz gdzie ta impreza się w Tychach odbywała? Na Paprocanach? Zdaje się, że plaża była stamtąd a i alejki przy mecie również? Ja w triathlonie nie mógłbym w życiu występować, zdaje się że 750 metrów pływania to dystans do pokonania (Wy 500 tak?), czyli daje to jakieś 30 basenów 25-metrowych. Ja mógłbym w porywach przepłynąć 3-4 obecnie :) Eliminuje mnie to od razu, bo żadnych zawodów bym nie ukończył :)

pozdrawiam i gratuluje debiutu! :oczko:
BKWC - Blog
Komentarze

5km - 19:06
10km - 41:28 (nie oficj.)
21km - 1:31:57

www.wrobels.pl - blog z życia emigranta

Obrazek
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przyłączam się do gratulacji. Fajna zabawa z tym triathlonem.
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zajebiaszczo :) A nie mówiłem że triathlon Ci sie spodoba :)? Dzieje się tam cały czas coś ciekawego, po relacji wynika że u Ciebie działo sie wybitnie dużo :hej: ! Debiut zaliczony z bardzo pozytywnymi wrażeniami, i na to właśnie liczyłem :)! Mam nadzieje że chwyciłeś bakcyla i pościgamy sie gdzieś za rok co :)? Pływanie poszło Ci średnio na jeża ale to przez brak obycia z taką masą ludzi w wodzie, więc spoko, pływasz dobrze i jak tylko powalczysz łokciami i nogami w wodzie to bedzie ok :hahaha:
Jazda na rowerze super! Pomijając Twój sprzet to wynik 42min z hakiem po krosie to wynik bardzo dobry! Ja w tamtym roku tez w swoim crossie wymieniłem opony na szosowe i w Suszu mijałem takich gości na rowerach za 10tyś że głowa mała, a to w głowie strasznie budowało :)!
W biegu to już dałeś popalić! Jesteś mocny skurczybyk wiec i na 10km w Poznaniu zakrecisz sie koło 40min a to już bedzie zajebisty czas jak na 1/4IM!!! Jescze raz wielkie gratulacje za udany debiut!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
raSheed
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Marcin następnym razem uderzysz do 1 rzędu na starcie, najwyżej jak będziesz za wolny, to ludzie będą narzekali na Ciebie a nie Ty na nich :bum: byłem zdziwiony, że w strefie zmian byliśmy razem, ale potem się strasznie guzdrałem i tyle Cię widziałem ;)
panucci z tego co pamiętam, to po przeczytaniu Twojej relacji z zeszłego roku z Suszu zaczął mi kiełkować w głowie pomysł na triathlon, potem w trakcie rozmów z Marcinem wyszło, że czemu nie i zapisaliśmy się na Poznań :D
BLOG | Komentarze

5km ->21:32 Wrocław GPzBiegiemNatury 6 bieg 08.13.2014
10km -> 44:45 Dziesiątka Wroactiv 16.03.2014
21,095km -> 01:48:34 XXVI Bieg Lwa Legnickiego 06.10.2013
1/4 IM -> 2:56:10 Poznań 04.08.2013
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No więc po kolei...Wojtek, w pływaniu zrobiłem spory bład ustawiając się za bardzo z tyłu i w samym środku..jak to samo zrobię w Poznaniu to bedzie po zawodach bo dopłynięcie do pierwszej boji tym klasyczno-kraulowo-pieskowym stylem kosztowało mnie 3 razy więcej energii niż normalnie.... następnym razem ustawiam się mocno po zewnętrznej, wolę dołożyć dystansu ale płynać swoje, przy kilometrze pływania nie moge już sobie pozwolić na taką wtopę. Rower pojechałem gdzies na 85% - wrażenia z trasy krosowej mam super, w życiu tak nie zapierdzielałem po lesie, , kałuże, dziury, nierówności, wszystko na pełnej prędkości jeszcze do tego mijajać innych zawodników tak jakby oni stali..masz rację to niesamowicie motywuje...niestety w Poznaniu będą miał ta strate technologiczną, czyli brak kolarki, ale jestem pozytywnie nastawiony po tym starcie, nawet jak mniej odrobię to będe miał 5km więcej w biegu do gonienia :hej:

Maciek, pamiętam to jak czytaliśmy jego relację...i czemu by nie spróbować? Szybka decyzja, zapis...no i zostaliśmy triatletami....z pływaniem sobie dajesz radę, rower jakoś pójdzie, bedziesz miał dobry sprzęt to będe musiał się oglądać za plecy czy nie nadjeżdżasz...w razie czego pogonię Cię na biegu :hahaha: , .... ćwicz bieganie, podnosi ogólna wydolność, zapisz się jeszcze na jakąś dyche przed Poznaniem, tak dla przetarcia...będzie dobrze :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie myślałeś jeszcze o pożyczeniu kolarki? Po co masz się zadręczać "brakami technologicznymi" skoro można je mieć na wyciągnięcie ręki. Pytanie tylko o poziom kolarki i jej cenę :bleble:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W wypożyczalni to koszt ok 200-250zł za trzy dni...koledze co ze mna startuje udało się załatwić w sklepie na darmowe testy akurat w terminie startu...startowalismy razem w Tychach wiec bede miał porównanie ile ta kolarka daje...ja nie trenuje w ogóle roweru ( jak np Pulchniak i Panuci) tylko jeżdżę rekreacyjnie więc jakoś mi nie zalezy na razie....wczoraj przyszły cienkie szosowe oponki do mojego roweru..to i lemondka to jedyne udogodnienia jakie zastosuję....kogo sie nie uda dopaść..dopadnę na biegu..średniacy triathlonowi biegaja w zawodach na poziomie mojego BSu :hejhej:

Jak w przyszlym roku będe chciał sie zmierzyć z 1/2IM to już dojdzie zarówno rower odpowiedni jak i pianka do pływania plus kilka powazniejszych lekcji pływania... :oczko:

Komentarze
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:W
Jak w przyszlym roku będe chciał sie zmierzyć z 1/2IM to już dojdzie zarówno rower odpowiedni jak i pianka do pływania plus kilka powazniejszych lekcji pływania... :oczko:
Zabrzmiało poważnie. :bum: Czyżby zmiana w kierunku TRI?
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

raSheed pisze:panucci z tego co pamiętam, to po przeczytaniu Twojej relacji z zeszłego roku z Suszu zaczął mi kiełkować w głowie pomysł na triathlon, potem w trakcie rozmów z Marcinem wyszło, że czemu nie i zapisaliśmy się na Poznań :D
mar_jas pisze:Maciek, pamiętam to jak czytaliśmy jego relację...i czemu by nie spróbować? Szybka decyzja, zapis...no i zostaliśmy triatletami....
fajnie że zainspirowaliście sie takim gamoniem jak ja :hahaha: tri w Suszu był genialny < mój występ może już mniej :)> ale doświdczenie to podstawa :bum:
mar_jas pisze:masz rację to niesamowicie motywuje...niestety w Poznaniu będą miał ta strate technologiczną, czyli brak kolarki
nie no tym to bym sie az tak nie przejmował! zobaczysz jaka kolosalna róznica jest jak założysz szosówki :) lemondka to nie wiem czy to bedzie dobry pomysł na crossa! ja kupiłem lemondke z tym sammym zamiarem co Ty w tamtym roku ale z nią nie jeździłem bo po niej strasznie mnie kręgosłup bolał i nie dało sie potem normalnie biec! Jednak pozycja aero na crossie nie jest komfortowa na dłuższa mete, wiec sobie to przetestuj najpierw! Za to teraz po założeniu lemondki na kolarke to jest to :)! Pewnie inne odległości ramy itp rzeczy :) Poza tym mówi sie że tri wygrywa sie biegiem, a w tym temacie masz moc :)!
Dozobaczenia na 1/2 IM w Gdyni już za rok :hejhej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na koniec dołożone 2 x 40m marszu w wypadzie - to ćwiczenie masakruje dwójki i pośladkowe na co najmniej 2-3 dni
tego dawno nie robiłam .... ostatnio jesienią ub. roku na bbl-u ; a piszczałam przecież ostatnio, ze dwójki mam słabe i że tyłek boli po górach :hahaha:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamiętam to ćwiczenie z zeszłego roku z gościnnego występu na BBLu na Skrze.....Beata dołożyła nam to cwiczenie w trakcie zajęć....w sumie nic nie bolało w trakcie ani po...ale jakoś dziwnie się potem biegło do domu...zastanawiałem się co jest? :echech: a na nastepny dzień rano jakby mi ktoś do tyłka nakopał..i tak miałem przez chyba 5 dni.....ale po kolejnej takiej serii bolało już tylko dwa-trzy dni..a po kolejnej juz było ok......dobre ćwiczenie :taktak:

Komentarze
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na koniec dołożone 2 x 40m marszu w wypadzie - to ćwiczenie masakruje dwójki i pośladkowe na co najmniej 2-3 dni :hej: muszę je częściej powtarzać....
Toć to słynne "grzyby" :) faktycznie masakrują :hejhej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

20 po 5:22, fajnie :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ