Birdie - I just wanna run
Moderator: infernal
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
- Życiówka w maratonie: brak
Żartujesz chyba ? O matko, to ja muszę zmienić mój. Jak ja mogę mieć ten sam plan co Struś Pędziwiatr ?Aniad1312 pisze:ha ha, robimy ten sam plan
z różnic, to nie usłyszałam od nikogo, że 4kg mniej. Nikogo, oprócz siebie, oczywiście
Ironman trochę pozmieniał ale ..teraz mnie przeraziłaś
No nic, ja mam inne T21 i T10 itd, więc może na to trzeba patrzeć.
No to dziś znowu nie śpię..z nerwów
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Uwielbiam Cie czytać biegowa koleżanko Widzę, że jesteś aktywną słuchaczką Trójki To jedyne radio, z którego można sie dowiedzieć coś ciekawego No i muzyka fajna!
A grzywką sie nie przejmuj Farby sie wypłukują, słonko rozjaśnia, więc wszystko wróci do normy
A grzywką sie nie przejmuj Farby sie wypłukują, słonko rozjaśnia, więc wszystko wróci do normy
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- birdie
- Stary Wyga
A istnieje jakieś inne radio ?Provitamina pisze:Widzę, że jesteś aktywną słuchaczką Trójki To jedyne radio, z którego można sie dowiedzieć coś ciekawego No i muzyka fajna!
Dziękuję i pozdrawiam Obiecuję wpadać do Ciebie też
- birdie
- Stary Wyga
Nie grozi Uwierz mi, lepiej dla Ciebie ...Aniad1312 pisze:jak chcę tę grzywę zobaczyć, to mi wyskakuje info o przekierowaniu, więc jak nic to znak, że musisz swoje zdjęcie wstawić i wogle co to, że
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
ja mam kryzysowe myśli zawsze wtedy, gdy na zawodach są pętleAle czy ja jestem gotowa psychicznie, czy głowa da radę pokonać megakryzys ? A jak się załamię ? No i takie myśli miałam właśnie, nie pierwszy raz oczywiście.
za każdy razem mam ochotę zostać na miejscu i drugiej już nie biec
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Też tak mam, ze czasami jak biegnę to wyobrażam sobie moją biegową przyszłość. Ja np. bardzo chciałabym kiedyś stanąć na podium. Jeszcze nigdy tego nie doświadczyłam...Ahh takie wyróżnienie...
O maratonie też myślę, ale póki co nawet moje własne myśli nie są w stanie sobie poradzić z tym pomysłem.
P.S. Uwielbiam Stinga! :uuusmiech:
O maratonie też myślę, ale póki co nawet moje własne myśli nie są w stanie sobie poradzić z tym pomysłem.
P.S. Uwielbiam Stinga! :uuusmiech:
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
-
- Zaprawiony W Bojach
Jako, że przebiegłam tylko 5 maratonów, to doświadczenie mam niewielkie, ale z pierwszego pamiętam to, że myślałam iż przekraczając metę poczuję megapower i w ogóle jesteś wielka bejbe a tu niespodzianka...finish jak każdy inny. Za to później, oj tak, świadomość czego się dokonało dawała powera.
Dzięki, że mogłam sobie o tym przypomnieć
A co do dreszczy i emocjonalności itd, to za każdym razem jak w radio słyszę "Rydwany ognia"...
Dzięki, że mogłam sobie o tym przypomnieć
A co do dreszczy i emocjonalności itd, to za każdym razem jak w radio słyszę "Rydwany ognia"...
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
W Lądku fajnie się biega, tam się nikt dziwnie nie patrzy I poszukaj też sklepu z butami, można spokojnie poprzymierzać modele niedostępne u nas, zapisać w kajeciku i ewentualnie kupić na ebayuBirdie pisze:Od jutra, przez dwa tygodnie nadaję z Londynu. Tym razem, zwiedzanie mam zamiar zacząć od znalezienia:
(...)
- sklepu z Shock Absorberami
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Takiego parczycha z równymi i szerokimi ścieżkami zazdroszczę bardzo. Ogólnie w Lądku jest gdzie biegać, a podbiegi, mam wrażenie, to norma w tym mieście, bo pamiętam jak chodziło się 30 min do Greenwich Parku cały czas pod górkę (no i może trochę z górki)
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Ale podbiegi!!! Super! To jest właśnie to, co mi sie marzy Gdyby to przeczytał ktoś niebiegający, pewnie pukał by sie w czoło z politowaniem
Masz tereny bardzo wymagające, za to powrót musi być bardzo szybki
Masz tereny bardzo wymagające, za to powrót musi być bardzo szybki
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- kris_brazylia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43,29
- Kontakt:
Chyba byl upity albo nacpany jak to mowil Londyn jest ok aby w weekend sobie odwiedzic zabytki (jesli nie zal Ci Kasy), a wieczorem go out. Ale zeby zyc w londynie? nie dziekuje....duzo za duzo ludzi, halas, drozyzna I anglikow na ulicy coraz trudniej spotkac (chociaz moze to akurat zaleta) ... Krakow, Poznan czy warszawa nieporownywalnie lepsze od LondynuIf you are tired of London, you're tired of life - tak powiedział Mark Twain
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis