Moderator: infernal
a widzisz, o wszystkim nie możesz wiedziećAniad1312 pisze:Paczej, że Martyna to wiedziałam, ale Kwitka ani słowem się skubana nie zdradziła
nie potwierdzam , nie zaprzeczam , Szczecinek -spoko moze byc , tylko w którym roku ?? 2016? jestem!!!panucci10 pisze: Ale ja tam planuje Ci już debiut w Szczecinku gdzie startują razem z Tobą <albo kibicują> Kwitka i Martyna
Fajny zestaw...jak do tego dojdzie to ja jestem na bank kibicem na tej imprezcepanucci10 pisze:t Ale ja tam planuje Ci już debiut w Szczecinku gdzie startują razem z Tobą <albo kibicują> Kwitka i Martyna
Po bieganych przez Ciebie czasach wnioskuję ze 'Dogonić Kenijczyków' przeczytaneW związku z tym, że skończyłam czytać "3 mądre małpy", to zaczęłam autobiografię Michaela Phelpsa, ale nie nie, Panucci, to nic nie znaczy, jak i to że mam zamiar zakupić sobie Chrissie Wellington![]()
a i ja jestem gotów sie skusićAniad1312 pisze:I to by mnie może przekonałomar_jas pisze:Fajny zestaw...jak do tego dojdzie to ja jestem na bank kibicem na tej imprezcepanucci10 pisze:t Ale ja tam planuje Ci już debiut w Szczecinku gdzie startują razem z Tobą <albo kibicują> Kwitka i Martyna
To co...wpisujemy Szczecinek 2014 do kalendarza naszych startów, tak? :uuusmiech:Aniad1312 pisze:No no...jeszcze kilku kibicow sie zglosi i chyba pojde kupic pianke...
Była mowa o 2016mar_jas pisze:
To co...wpisujemy Szczecinek 2014 do kalendarza naszych startów, tak? :uuusmiech: