Przykurcz stawu kolanowego

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
dianaaa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja mam takie pytanie bo moja cioteczna siostra zrobila sobie cos z kolanem i potem ja bardzo bolalo i ortopeda stwierdzil ze ma przykurcz stawu kolanowego i wsadzil noge na 10 dni w szyne, no a ja do tej pory slyszalam o przykurczach po np. zabiegach operacyjnych zreszta sama mam czesto przykurcze ale mi nie wsadzaja kolana w szyne tylko rehabilitant jeszcze w szpitalu pokazal skuteczne ciwczenie na przykurcze no i do tej pory nie sptkalam sie z takim przypadkiem ze przy przykurczu noge sie wsadza w szyne no nie wiem zreszta przy przykurczach chyba nie ma takiego bolu ale siostra ma 10 lat i moze troche przesadzac z bolem, wiec nie wiem, moze ktos moze cos pordzic, z góry dziekuje.=]
Diana
New Balance but biegowy
QbikSchilanglaufen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

nic sie nie stało (sprawdzam czy mi działa konto)
"Ból przemija, a skutki rezygnacji zostają na zawsze"
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No cóż klawiatury specjalistów milczą, to ja coś napiszę.

Niestety nie odpowię na podstawową Twoją wątpliwość. Czyli czy Twoja siostra ma właściwą kurację. Ale cały problem może wynikać z "innej szkoły".
Chodzi o to, że tą samą przypadłość można leczyć na różne sposoby a wcale nie musi być jeden z nich gorszy od drugiego.
Można pójść z banalną sprawą do paru felczerów i dostać inne zalecenia (przy założeniu, że będzie taka sama diagnoza).
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapomniałem.:ech:
Spróbuj tutaj
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
ODPOWIEDZ