Jesli jesteś w stanie napisać coś sensownego co może byc przydatne dla czytelników
to daj znać.

Mamy trochę rożnych słuchawek do testowania a nikt w redakcji nie jest jakimś szczególnie wielkim biegowym melomanem.
Sa tu jacyś melomani ?

To prawda....ja tez slucham adudiobooków....to genialna sprawa podczas 2-3 godzinnych wybiegań. Muzyke wlączam tylko na ostatnie 30-50min szybszej koncówki. Chetnie przetestuje jakis sprzet nie tyle co dojakości dzwieku ile przydatności i praktyczności w czasie aktywnosci sportowej.golin pisze:Ja czesto slucham muzyki w czasie treningu, ale tylko w trakcie dlugich wybiegan - na powazniejszych treningach wole skupic sie na swoim oddechuostatnio zauwazylem, ze sluchanie audiobookow jest genialna sprawa - wtedy nawet najdluzsze wybieganie nie stanowi problemu
Co do sluchawek coś moge potestować, coś skrobnąć potem, ale podczas testu sluchawek do biegania bardziej chyba liczy sie ich funkcjonalnosc niz jakosc dzwieku (ta oczywiscie tez jest wazna, ale schodzi na drugi plan).
Ja preferuje Lee Child'a - wiem, może nie jest to jakieś górnolotne czytelnictwo, ale w sam raz na bieganie - nawet jak się zamyśle na 10 minut to nie muszę przewijać do tyłu, bo w jego książkach fabuła nie jest zbyt skomplikowanacrolic pisze:Tylko raz próbowałem biegać ze słuchawkami, ale się nie przekonałem.
Chętnie przetestuję, tym bardziej że chciałem kiedyś spróbować słuchania audiobooków, podobno kryminały świetnie się sprawdzają