hej
tak sobie przejrzalem posty na sekcji zrdowie i trening i jakos nie znalazlem specjalnie postow (oprocz moze jednego krotkiego watku) na temat porannego biegania. Poniewaz praca i rodzina pochlanaia moj czas w ciagu dnia, wiec w ramach systematycznosci chcialbmy sie przerzucic na poranne teningi. Ale obawiam sie po pierwsze - kontuzji (stawy) no i jak to wyglada z odzywianiem. Wiem ze akcja na pustym zoladku to proszenie sie o wrzody...proslbym szanownych forumowiczow o podzielenie sie ich doswiadczeniami w zakresie biegow porannych...
pozdrawiam
Bieganie rano?
- mahR
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oj, bylo troche tego 
Poranne rozruchy
Bieg z rana
Bieganie z rana
Śniadanie przed bieganiem
Poranne biegi
Kiedy biegać?
bieganie na czczo
Pozdrawiam !

Poranne rozruchy
Bieg z rana
Bieganie z rana
Śniadanie przed bieganiem
Poranne biegi
Kiedy biegać?
bieganie na czczo
Pozdrawiam !
Running and curling is good fun. so, leave the pub and join the club :))
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Bieganie z rana jest super fajne. Nie jadłam nigdy śniadania, bo było mi lżej i nic nie chlupotało. Trochę picia wypijałam zwłaszcza latem jak było ciepło już od rana. Niestety ostatnio mam problemy ze wstawaniem. :(
- zaglebiak
- Wyga
Ja zawsze biegam rano, tylko czesto te rano jest roznie pojmowane, najczesciej udaje mi sie biegac od 8 do 12, w zleznosci jak wstane, zawsze biegne prosto po wstaniu, nic nie pije i nic nie jem, dopiero jak wroce, jakos moj organizm nie prostestuje
Pozdrawiam serdecznie,
Michal
Michal