20km i 19 lat - talent ?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:
piotrek90 pisze: Mam 36 lat a waga to niestety 68 kg.
dlaczego niestety ? ile osób chciało by tyle wazyc :D chyba ze jestes dosyc niski to taka waga normalna bym powiedział
Mam 181cm, chodzi o to że zaczynam wyglądać jak wieszak, za chwile się szpaki zlecą. :-) Co nie jest dla mnie powodem do dumy.
Sacre pisze:

A czemu myślałeś ,że 45min to twój max bo nie bardzo rozumiem ? Przecież w twoim wieku ludzie biegają poniżej 35min
Tak, pewnie że biegają, ale ja ostatnio w ogóle nie biegałem - 3 miesiące, przesiadłem się na rower z powodu kontuzji. W sumie na rowerze jeździłem sporo.

I tak mi przyszło do głowy ile z siebie mógłbym wycisnąć :-) W sumie pytanie głupie, bo wynikające z próżności :-) Z 45 na 40 ? to już nie takie easy peasy, nie wspominając już o czymś niższym.

Poprzednie moje wyniki to w granicach 48min/10km się mieściły, i nie wiem jaki to ma wpływ waga wtedy 73kg, teraz 68kg.
PKO
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

to biegaj nie 20km bo tam tylko bedziesz chudł a na odcinkach 1km to bedziesz masy miał wiecej
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ