GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej! :)
Widzisz, już dawno zapowiadałam, że się zamierzam wkręcić i w końcu słowa dotrzymałam :)

Najbliższy cel to 5km poniżej 30 minut 3 sierpnia na Biegu Dominika. A do września popracuję nad szybkością i postaram się złamać tę godzinkę. Chociaż cały czas powtarzam, że u mnie ściganie zacznie się za 10 kilogramów ;)
Główny cel to maraton, obiecałam Arturowi. Ale to pewnie za 2 lata :)

Mam nadzieję, że się spotkamy kiedyś na starcie, albo umówimy na jakiś trening. Koniecznie!
Widziałam Twój wynik z Gdyni - gratulacje!!! :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
gorska.an
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pytanie mam. Czy "z biegiem natury" w niedzielę o 10 normalnie się odbywa? W którą niedzielę miesiąca są zawody?
Chcemy się wybrać z koleżanką na trening, a na stronce skąpo w aktualne informacje ;)
Ale mam podejrzenie, że Christos się w tym dobrze orientuje :)
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

Z Biegiem Natury odbywa sie regularnie co tydzien o 10:00, spotykamy sie przy wejsciu do lasu za AWF'em :oczko: zajecia sa SUPER uzupelnieniem sobotniego BBL.
Nie ma co sie zastanawiam tylko brac kolezanke i wpasc na niedzielny trening :hej: a co do zawodow to... terminy grand prix to... odbywaja sie na przelomie jesieni i zimy, w czestotliwosc +/- co 3/4 tyg. wiec, jeszcze sporo czasu :oczko:
Ps. podejrzenia do Christos sa jak najbardziej poprawne :tonieja:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Odnośnie "zBiegiemNatury" ostatnio dostałem takiego maila:
Witam serdecznie,

Trwają ostatnie prace nad terminarzem Grand Prix zBiegiemNatury i wkrótce pojawi się on na naszej stronie. Już teraz możemy zdradzić, że na naszej mapie pojawią się kolejne miasta!

W oczekiwaniu na cykl Grand Prix mamy dla Was letnią propozycję. Niewiele zabrakło Wam do zajęcia miejsca na podium? A może chcecie sprawdzić aktualną formę „zimowych” rywali? ;) Zapraszamy na Wielki Finał I edycji! Termin - 28 lipca. Miejsce – Wałcz (woj. zachodniopomorskie). Będzie to pierwsza okazja, by pobiec z uczestnikami cyklu z innych miast na tej samej trasie – w dokładnie takich samych warunkach!

Wszyscy zwycięzcy Grand Prix zBiegiemNatury – zarówno w klasyfikacji generalnej, jak i poszczególnych kategoriach wiekowych są zwolnieni z opłaty startowej. Wystarczy zgłosić się do biegu i napisać mail na adres zawody@zbiegiemnatury.pl z prośbą o zwolnienie z wpisowego.

Na zwycięzców czekają wspaniałe nagrody, a na wszystkich uczestników atrakcyjne pakiety startowe. Tylko do końca tygodnia niższa obowiązuje niższa opłata startowa: 33zł w biegu filmowym oraz 25zł w biegu zBiegiemNatury. Zgłoszenia i szczegółowe informacje dostępne są na stronie www.biegfilmowy.pl.

Najświeższe informacje na temat akcji zBiegiemNatury znajdziecie również na naszym FaceBook'owym profilu: www.facebook.com/zBiegiemNatury

W razie pytań lub wątpliwości jestem do dyspozycji.

Ze sportowymi pozdrowieniami
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A może ktoś chce zostać "ćwierćMARATOŃCZYKIEM"? :) Ostatnia szansa na najniższą opłatę startową :)

http://biegaczzpolnocy.blogspot.com/201 ... sa-ii.html
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy dzisiaj do ogladania Diamentowej Ligi w ramach motywacji, a w sobote na stadion na wspolne bieganie;-)
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W niedziele na godzinę 10 jak zawsze co tydzień co zresztą widać na fotkach :) Zawodów obecnie niema Dopiero będą po wakacjach szkolnych kolejna seria..Ale możesz się wybrać w góry do Krynicy na festiwal biegowy 6-8 wrzesnia zapisuje teoretycznie do koca sierpnia . Najświeższe informacje wrzucają na fejsa.Jest forum dla Gdańska z Biegiem natury oficjalne tutaj
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 4&bieganie
Ale najlepiej przyjechać na trening i być wcześniej .Dlatego ,że większość przybiega, jak ja .Ostatnio ludzie z lasu powyłazili z rożnych stron :hahaha: i się niecierpliwili kiedy w końcu można do niego wrócić :) Dlatego ostatnio 10.05 i lecimy nie czekamy dłużej .Przed 10 lepiej przyjechać.
A w sobotę Biegnę bo lubię biegać. o 9.30 :)

Diamentowa Liga Lozannie trochę widziałem nawet bym nie wiedział gdyby Krzysiek nie napisał.
Kolejny, dziewiąty w tym roku mityng Diamentowej Ligi już w sobotę, w Paryżu.
Obrazek
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam głęboką nadzieję, że jutro trenerka Marta nie przyjedzie do lasu rowerem. Ci co byli dziś na treningu wiedzą o co chodzi :)
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cos do poczytania o bieganiu po okolicy :oczko:
wycieczka biegowa zielonym Szlakiem Skarszewskim
zachecam do przylaczenia sie do kolejnych wycieczek biegowych (na cala lub na jakis odcinek trasy) :taktak:
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No Sobota była rzeczywiście emocjonująca :)
Dzięki zdjęciom Pawła mamy co wspominać .Ale Asia i Mariusz też mieli swoje przesłać a gdzieś zachomikowali.
Obrazek
Obrazek
więcej fotek http://lew.mojalbum.com.pl/

W niedziele czekaliśmy na Anie i tylko dlatego Tomek się wyrobił ,ale się nie zjawiła. A było jak zawsze ciekawie. Co widać na zdjęciach Pawła
Obrazek
i na Facebooku Obrazek na koniec robiliśmy sowę dla gościa z Szczecina. Fotki z niedzieli Obrazek

Miałem pisać o pierwszym maratonie i półmaratonie leśnym w Gdańsku wpisowego niema i nawet są medale dla chętnych imienne ale trzeba się do 17 lipca zgłosić mailowo do organizatora. Dokładnej trasy nie znam ma być kilka okrążeń. Wszelkie informacje tutaj:
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 2&bieganie
"DODATKOWE INFORMACJE:
Zgłoszenia do 20.07.2013:
- mailowe: kasiarki@wp.pl lub
- sms: 791-80-52-28.
Dla wszystkich uczestników zapewniamy wodę i czekoladę na punktach odżywczych oraz medale pamiątkowe (przy zgłoszeniach do 17.07.2013 - medale imienne)"
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem wreszcie w Polsce i zapraszam na sobotnie spotkanie biegowe. Zbiórka przed wejściem na stadion, ale trening zrobimy na tartanowym obok, ponieważ są egzaminy wstępne. Zapraszamy i do zobaczenia!
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zobaczcie jakie zdjecie promuje tegoroczny Maraton Solidarnosci w Gdansku :hej:
info - Maraton Solidarnosci 2013
Dla niewtajemniczonych: zdjecie zostalo zrobione na finiszu zeszlorocznego maratonu na ul. Dlugiej w Gdansku a na zdjeciu BBL Gdansk - Adam i Krzysiek :taktak:
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

słuchajcie, jako pierwszy maraton ten w Gdańsku się jakoś nadaje?
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że możesz śmiało startować. Z apraszamy oczywiście na sobotę na wspólny trening na stadionie. Do zobaczenia!
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak ktoś jeszcze się nie zapisał na bieg Westerplatte to jest ostatni dzwonek, ostatnie 450 miejsc pewnie się w najbliższy tydzień rozejdzie. Pozdro.
ODPOWIEDZ