Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak czytałam sobie Twój opis to mi się przypomniał wypisz wymaluj mój półmaraton w Lozannie. Też była niezła żaba do przełknięcia. 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Cóż, jak to mówią, nie liczy się, ile razy upadłeś, tylko ile razy wstałeś. Tak więc dzisiaj idę rekreacyjnie poszurać do parku, a w ciągu następnych dni zastanowię się nad jakimś planem treningowym na kolejne miesiące 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
mądrze gadasz kachitakachita pisze:Cóż, jak to mówią, nie liczy się, ile razy upadłeś, tylko ile razy wstałeś. Tak więc dzisiaj idę rekreacyjnie poszurać do parku, a w ciągu następnych dni zastanowię się nad jakimś planem treningowym na kolejne miesiące

Pozostaje wyciągnąć wnioski na przyszłość i działać dalej

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo mądre wnioski wyciągnęłaś, grunt, to przeanalizować na sucho, co było nie tak i nie powielać starych błędów w przyszłości
Daj znać, jak sobie już tam wszystko biegowo poukładasz, co zaplanowałaś na pozostałą część roku
A wgl to schudłaś

Daj znać, jak sobie już tam wszystko biegowo poukładasz, co zaplanowałaś na pozostałą część roku

A wgl to schudłaś

- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
kachitka po to bierzemy udział w zawodach by zweryfikować nasze treningi i obraną drogę. Z półmaratonu wyniosłaś wiele cennych wniosków, więc teraz będziesz mogła w sposób zaplanowany i świadomy zmierzać do wyznaczonego celu.
Pomimo tego, ze dla Ciebie był to nie udany start, to zdobyłaś kolejne cenne doświadczenie, a to jest bardzo wartościowe
Pomimo tego, ze dla Ciebie był to nie udany start, to zdobyłaś kolejne cenne doświadczenie, a to jest bardzo wartościowe

Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Ponieważ Kaczita zaginęła gdzieś w odmętach czasoprzestrzeni to...
troloprzemyślenia
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie następującej treści: "Czy prasowanie można zaliczyć jako jednostka treningowa w treningu biegacza?".
Wiadomo jest co poniektórym, że zasadniczo nie da się prasować na siedząco. W związku z tym, czy spędzenie kilku godzin przy desce do prasowania można zaliczyć jako trening w treningu biegacza długodystansowego. Mi osobiście wydaje się, że tak? Niestety nie znalazłem do tej pory żadnego artykułu na ten temat, ani nie są mi znane żadne miarodajne badania "amerykańskich naukowców" w tej jakże ważnej kwestii. Czy ktoś może mi pomóc?

Prasowanie to na prawdę poważna sprawa.
troloprzemyślenia
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie następującej treści: "Czy prasowanie można zaliczyć jako jednostka treningowa w treningu biegacza?".
Wiadomo jest co poniektórym, że zasadniczo nie da się prasować na siedząco. W związku z tym, czy spędzenie kilku godzin przy desce do prasowania można zaliczyć jako trening w treningu biegacza długodystansowego. Mi osobiście wydaje się, że tak? Niestety nie znalazłem do tej pory żadnego artykułu na ten temat, ani nie są mi znane żadne miarodajne badania "amerykańskich naukowców" w tej jakże ważnej kwestii. Czy ktoś może mi pomóc?

Prasowanie to na prawdę poważna sprawa.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
zoltar widzę, że w nadmiarze prasowania miałeś zbyt dużo czasu na myślenie...
bieg z wózkiem już jest...może będziesz prekursorem biegu z żelazkiem ?

bieg z wózkiem już jest...może będziesz prekursorem biegu z żelazkiem ?

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
a kto powiedzial ze nie da sie prasowac na siedzaco? 

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Zasadniczo nie.Gryzzelda pisze:a kto powiedzial ze nie da sie prasowac na siedzaco?
Zresztą na załączonym filmiku widać przecież, że na siedząco się nie da

Temu się darzy, kto dobrze waży.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
O jest i Kachita 
Skoor każdy komplement niekonwencjonalny jest lepszy niż ten oklepany od wieków wieków
A ja poproszę te mięśnie grzbietu na fotce...wszak musimy zweryfikować

Skoor każdy komplement niekonwencjonalny jest lepszy niż ten oklepany od wieków wieków

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Co racja to racja, zawsze mogla uslyszec cos o gwiazdach w oczach, lub zebach niczym perelkiwypass pisze:Skoor każdy komplement niekonwencjonalny jest lepszy niż ten oklepany od wieków wieków![]()

A propo to taki dentystyczny "komplement"
Ma Pan taki kamien, ze mozna by kamienice wybudowac