Kraków - Kurdwanów i okolice
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej!
Zaczęłam biegać po Kurdwanowie, ale jakoś ciężko mi samej, a i ze znajomością okolicy kiepsko. Jestem dopiero początkująca i dobiegam jak na razie do 5km. Szukam kogoś, kto chciałby potowarzyszyć, wypróbować jakieś plany treningowe, ścieżki itd. Jest ktoś chętny?
Aha, jeśli chodzi o ilość treningów, to jestem w stanie wygospodarować czas w: poniedziałki, środy, czwartki (ewentualnie wtorki, ale to w późniejszych godzinach po 20). Piątki to tylko w porannych(bardzo!)godzinach, czyli ok. 4:30.
Zaczęłam biegać po Kurdwanowie, ale jakoś ciężko mi samej, a i ze znajomością okolicy kiepsko. Jestem dopiero początkująca i dobiegam jak na razie do 5km. Szukam kogoś, kto chciałby potowarzyszyć, wypróbować jakieś plany treningowe, ścieżki itd. Jest ktoś chętny?
Aha, jeśli chodzi o ilość treningów, to jestem w stanie wygospodarować czas w: poniedziałki, środy, czwartki (ewentualnie wtorki, ale to w późniejszych godzinach po 20). Piątki to tylko w porannych(bardzo!)godzinach, czyli ok. 4:30.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
ja tez jestem z Kurdwanowa i planuje rozpocząć bieganie, szukam osoby chętnej do wspólnego biegania
ja tez jestem z Kurdwanowa i planuje rozpocząć bieganie, szukam osoby chętnej do wspólnego biegania
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Jakby co polecam Wam trasę, na której sam czasem biegam: http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... adion.jpg/ Z dala od ruchu i można się poczuć jakby się e mieście nie było Jedno kółko to ok 1,3 km
zgodnie z naturą!
-
- Rozgrzewający Się
A może jest ktoś chętny na "podreptanie" z amatorem bez kondycji?
-
- Rozgrzewający Się
hej Mieszkam na Kurdwanowie i niedawno zaczęłam moją przygodę z bieganiem, więc jestem kompletnie początkująca Szukam osoby, która jest na podobnym "poziomie zaawansowania" , do wspólnego biegania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Trochę możne być dla Ciebie za daleko, szczególnie o tej porze roku, ale gdybyś mogła dojeżdżać na Nowy Bieżanów (np. z chętnymi pobiegać znajomymi) to w piątki o 18 są treningi biegowe pod egidą krakowskich ścieżek biegowych dedykowane głównie dla osób początkujących.
-
- Rozgrzewający Się
Słyszałam o tych ścieżkach. Rzeczywiście, to trochę daleko (na nogach). Musiałabym tam dojeżdżać. Jest też inna ścieżka, w Borku Fałęckim. Przemyślę to i może kiedyś się wybiorę. Na razie przydałoby się trochę potrenować na miejscu
-
- Rozgrzewający Się
Witam Wszystkich.
Co prawda temat założony dawno temu ale może jeszcze żyjecie
A wiec. Czy ktoś jest chętny pobiegać wieczorami po kurdwanowie ?
tel. 515 496 317
Co prawda temat założony dawno temu ale może jeszcze żyjecie
A wiec. Czy ktoś jest chętny pobiegać wieczorami po kurdwanowie ?
tel. 515 496 317
-
- Rozgrzewający Się
To byle do wiosny Biegam po parku na Kurdwanowie, sporadycznie jakieś okolice, a dystanse raczej bez szaleństw, przeważnie 4-5 km... Tempo też bez szału, może latem się to zmieni...
-
- Rozgrzewający Się
No to biegajmy razem
-
- Rozgrzewający Się
Jak coś to ja jutro wybieram się na 1,5 h biegania. Jak cos to zapraszam