Prezent dla biegacza
-
- Stary Wyga
Z góry sorry za ewentalne błędy, ale pisze z telefonu
Ja z kolei bym się pokusił o coś mnej praktycznego - jakiś humorystyczny, albo motywujacy wieszak na medale. Na pewno będzie mobilizować do udziału w biegach, a przy tym fajnie wg mnie wygląda. I jest dość oryginalny, bo w wielu sklepach go nie kupisz
Ja z kolei bym się pokusił o coś mnej praktycznego - jakiś humorystyczny, albo motywujacy wieszak na medale. Na pewno będzie mobilizować do udziału w biegach, a przy tym fajnie wg mnie wygląda. I jest dość oryginalny, bo w wielu sklepach go nie kupisz
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55
- Życiówka w maratonie: brak
Ja w sprzęt sportowy, nie tylko do biegania, zaopatruje się w angielskim wwwSportDirect.co.uk i uważam, że jest tani i ma sprzęt dobrej jakości. Jeden mankament to przesyłka. Ja od czasu do czasu z koleżanką robię zamówienie hurtowe i przesyłka już tak nie bije po portfelu. Skoro jedziesz do Frankfurtu to może któryś z forumowiczów podpowie Ci jakiś niemiecki odpowiednik tego sklepu.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegacz ma zawsze strój bardzo kolorowy i o niczym nie zapomina. Ale czy pamięta o swoich stopach? Stopy wiadomo są bardzo narażone na różne odciski, przepocenia czy oparzenia. Dlatego ja swojemu przyjacielowi biegaczowi ostatnio dałam na prezent skarpetki sportowe r e c e n o g i . p l /skarpety-sportowe