Komentarz do artykułu Bieganie - świat gadżetów, czy świat emocji?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

brujera.
Przecież Natalia napisała, że to w chwilach słabości, tak?

"Oczywiście nie jestem wolna od tego wszystkiego. Też zdarza mi się ulegać złudzeniom i zachciankom."

Mogła napisać tak:

"Wiem, że są ludzie, którzy widzą modne buty u koleżanki, nowy zegarek u kolegi i już… czują się gorszymi biegaczami. "

W mojej ocenie tekst jest napisany z poziomu "grzesznika" który wie, że ma słabości a nie nieomylnego proroka.
Teksty z poziomu proroka to piszę ja. ;)
Natalia ma inny styl, skromny, stara się wam coś przekazać a wy się skupiacie na jakimś dowalaniu za zdanie w którym "bierze winy na siebie".
Ma piękny styl.
To co pisze jest niebanalne w przeciwieństwie do większości tekstów jakie czytam w necie.
To jej przychodzi z taką lekkością i naturalnością.
Ma tylko jeden problem, że pisze w internecie, gdzie spotyka się z krytyką. Gdyby pisała w gazecie miałaby spokój. Bardzo bym nie chciał, żeby po waszych tekstach odechciało jej się tutaj pisać.
Na koniec cytat z Natali będący notabene świetnym cytatem odpowiadającym na wciąż powtarzające sie pytanie jakie wybrac buty:

"Bo przecież to TY wiesz i czujesz co dla Ciebie jest dobre. Swoim sercem, umysłem, doświadczeniem. I niejednokrotnie gdybyś tylko zaufał swojej intuicji to miałbyś teraz w szafie zupełnie inną parę butów..."

New Balance but biegowy
trata
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tekst jest subtelny, czasem lekko żartobliwy, nie ujął mnie jakoś szczególnie (wole inny, ostrzejszy styl - to by dopiero nie przeszło), ale nie jest zły i piszę to jako osoba szczególnie wyczulona na babskie popierdółki. życzę autorce powodzenia w dalszym pisaniu :)

a to, że większość użytkowników tego portalu ma problem ze zrozumieniem czegoś innego niż tabelki - co widać po tej i podobnych dyskusjach, to już inna sprawa ;)
Bo zdrowiej na swiezym powietrzu, niz przed TV. Natomiast juz niekoniecznie jest wyczynowo zdrowiej.
ale co Ci do tego czy dla kogoś jest zdrowiej czy nie? może ktoś właśnie lubi jak jest niezdrowo? :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=jhMGNVt46Ms
Awatar użytkownika
Uxmal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

trata pisze:tekst jest subtelny, czasem lekko żartobliwy, nie ujął mnie jakoś szczególnie (wole inny, ostrzejszy styl - to by dopiero nie przeszło), ale nie jest zły i piszę to jako osoba szczególnie wyczulona na babskie popierdółki. życzę autorce powodzenia w dalszym pisaniu :)

a to, że większość użytkowników tego portalu ma problem ze zrozumieniem czegoś innego niż tabelki - co widać po tej i podobnych dyskusjach, to już inna sprawa ;)
Bo zdrowiej na swiezym powietrzu, niz przed TV. Natomiast juz niekoniecznie jest wyczynowo zdrowiej.
ale co Ci do tego czy dla kogoś jest zdrowiej czy nie? może ktoś właśnie lubi jak jest niezdrowo? :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=jhMGNVt46Ms
No nic mi do tego i dlatego nie zakladam np. zalacych sie watkow jak to inni siedza przed TV. W dalszym ciagu nie widze sensu w tego typu artykulach, ale co kto lubi.
Run Tequila-> blog o bieganiu w Meksyku

Tequila na Facebooku -> znajdź Meksyk i bieganie na fejsie
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

mastering the art of losing. even more.
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:brujera.
Przecież Natalia napisała, że to w chwilach słabości, tak?

"Oczywiście nie jestem wolna od tego wszystkiego. Też zdarza mi się ulegać złudzeniom i zachciankom."

Mogła napisać tak:

"Wiem, że są ludzie, którzy widzą modne buty u koleżanki, nowy zegarek u kolegi i już… czują się gorszymi biegaczami. "
Ok, rozumiem.
ODPOWIEDZ