Polecam przesłuchanie tego:gocu pisze:Polecam czytanie ze zrozumieniem.
https://www.youtube.com/watch?v=OdJRkAe9jgo
i odnalezienie ukrytego w piosence przekazu dla Ciebie
Moderator: beata
Polecam przesłuchanie tego:gocu pisze:Polecam czytanie ze zrozumieniem.
Toż to odwrócenie idei żelazek: w tym przypadku to nie but czule podtrzymuje stopę tylko stopa czule podtrzymuje but. Świat na głowie stajelilian pisze:bolało mnie śródstopie, chyba jakoś starałam się stopą trzymać buta
Uxmal pisze:jak dla mnie whatever, jakby but byl tani to bym nawet ze zdjeciem Justina Beibera biegala zamiast doplacac za 'klasyczna czern'. Dla mnie biega sie dla biegania, a jak chcesz powygladac, to sie wciskaj w mini i do klubu
Ja biegam w neonowych kolorach. Takie byly na wyprzedazy. Nie doplace 10 USD za kolor, o no!
Ja z tych pod tytulem "OMG kupilam nowe buty, 4 mm dropu, dobra amortyzacja, przewiewne, dobre na asfalt!" i zem skapa, to jeszcze " i na wyprzy za 500 pesos byly! " :D :D . Nigdy sie tym nie przejmowalam, wyleczylam sie szybciorem, bo NIENAWIDZE wprost koloru niebieskiego, a ze buty sa czesto w takim kolorze (lub bialo-niebieskie) to coz... Z reszta, po 3 treningach sa w kolorze kurzowym i tak :D. A neony docenilam, bo dojezdzam na treningi i do pracy na rowerze , wiec od razu bezpieczniej , taki oczojebny odblask. Juz niedlugo umra (Brooks PureGrit mam, neon zolty), niebawem przerzuce sie na PureConnect neon pomaranczowy :Dedek103 pisze:Uxmal pisze:jak dla mnie whatever, jakby but byl tani to bym nawet ze zdjeciem Justina Beibera biegala zamiast doplacac za 'klasyczna czern'. Dla mnie biega sie dla biegania, a jak chcesz powygladac, to sie wciskaj w mini i do klubu
Ja biegam w neonowych kolorach. Takie byly na wyprzedazy. Nie doplace 10 USD za kolor, o no!
No to świat zmierz ku zagładzie:):):) jesli kobiety nie zwracają uwage na kolory.....
" kupilam sobie nowe buty....Jakie?....czerwone:):):):):):)"