do mierzenia pulsu

mjudu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam poszukuję, zegarka, który będzie pokazywał mi puls i na tym parametrze mi zależy. Poszukuje pulsometru, który będzie pokazywał dokładny puls, nie będzie tracił sygnału i nie będzie miął dziwnych skoków pulsu. Zastanawiam się również nad nadajnikiem, który łączy sie z aplikacją w komórce np. polar mam ciekawą propozycję z bluetooth-em (nie wiem czy podejdzie do mojego telefonu mam HTC Gratia). Proszę o propozycję godne uwagi bo sprzętu jest tego tyle że już nie ogarniam.
PKO
coza86
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Polar rs300x - dobry i w miarę tani.
Mam na sprzedaż sztukę w niskiej cenie i z gwarancją : http://allegro.pl/polar-rs300x-gwarancj ... 92311.html
Ma wszystko to co aplikacja Polara (nazywa się polar Beat i jest tylko na Iphone).

Oczywiście z racji tego, że sprzedaję ten zegarek możesz nie sugerować się moją wypowiedzią ale warto poczytać o w/w pulsometrze.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
SportKonsulting
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mjudu pisze:... polar mam ciekawą propozycję z bluetooth-em (nie wiem czy podejdzie do mojego telefonu mam HTC Gratia)...
Lista kompatybilnych telefonów komórkowych znajduje się na stronie: http://www.polar.com/pl/produkty/akceso ... _bluetooth. Niestety nie widzę na tej liście Twojego telefonu.
Ziuum
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja uzywalem rx300 i godnie polecam
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

SportKonsulting pisze:
mjudu pisze:... polar mam ciekawą propozycję z bluetooth-em (nie wiem czy podejdzie do mojego telefonu mam HTC Gratia)...
Lista kompatybilnych telefonów komórkowych znajduje się na stronie: http://www.polar.com/pl/produkty/akceso ... _bluetooth. Niestety nie widzę na tej liście Twojego telefonu.
Ta lista jest zdecydowanie niekompletna. Używałem tego nadajnika z Samsung i9001 oraz i9300 bez problemu. Na 100% NIE PASUJE do iPhone. Ze względu na protokół Bluetooth urządzenie jest dosyć prądożerne. Ponadto pamiętam, że czasami pokazywał wartości od czapy. Ostatecznie przesiadłem się na zegarek biegowy.
Awatar użytkownika
SportKonsulting
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A jak z trwałością baterii w nadajniku? Jak często ją wymieniałeś?
Z iPhonem (4S i 5) kompatybilny jest nadajnik Polar H6 lub H7.
pisanka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a jaki byście polecili pulsometr dla początkującej biegaczki? czy jest szansa, że znajdę coś do 300 pln max co zmierzy mi w miarę dokładnie puls w czasie biegu? nie musi mieć nie wiadomo jakich i ilu bajerów (chociaż dodatkowe funkcje są fajne, jak są), ale najbardziej mi zależy na pulsie. Widziałam, że od poniedziałku w Lidlu ma być pulsometr za 60 pln :D ale obstawiam, że nie nadaje się raczej do niczego? ;)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ