Ortopeda sportowy Śląsk

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
arhetyp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,

proszę o polecenie ortopedy sportowego fizjoterapeuty na Śląsku.

Mam klopoty z rozciegnem. Bylem u bardzo dobrego (najlepszego jakiego udalo mi sie znalezc) ortopedy w Katowicach, jednak jestem dość sceptycznie nastawiony - po tygodniu od podania sterydow i braniu lekow nie widzę wiekszego efektu.

Wiem, że w Krakowie przy Wisle Kraków jest taki ośrodek, jednak wolalbym cos blizej.

Będę wdzięczny za jakieś namiary.

Pozdrawiam,
Arek
PKO
lilian
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

podobno w Żorach jest ośrodek, który się tym zajmuje; słyszałam pochlebne opinie, ale żadnych konkretów jak nazwiska.

Ja byłam u dr. n. med., który przyjmuje między innymi w Katowicach, ale szczegóły może lepiej na priva - odezwij się, jeśli jesteś zainteresowany.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

arhetyp pisze:Witam,

proszę o polecenie ortopedy sportowego fizjoterapeuty na Śląsku.

Mam klopoty z rozciegnem. Bylem u bardzo dobrego (najlepszego jakiego udalo mi sie znalezc) ortopedy w Katowicach, jednak jestem dość sceptycznie nastawiony - po tygodniu od podania sterydow i braniu lekow nie widzę wiekszego efektu.

Wiem, że w Krakowie przy Wisle Kraków jest taki ośrodek, jednak wolalbym cos blizej.

Będę wdzięczny za jakieś namiary.

Pozdrawiam,
Arek

http://www.galen.pl
Awatar użytkownika
synergia_mj
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj!

Polecam ośrodek Sport Clinica w Żorach, przyjmuje tam dobry lekarza Igor Karczewski http://www.ortoped.pl/
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rafiki pisze:Rzeczywiśćie. Warto przejechać się do Krakowa do dr Więcka. Mają doświadczenie ze sportowcami. Nie jestem jakimś "kozakiem" jeśli chodzi o sport, ale po wizytach na silowni strasznie bolały mnie barki. Poszedłem więc do gabinetu i po dwóch miesiacach rehabilitacji postawili mnie na nogi
Kryniu pisze:nooo ja osobiście na Ruczaju w gabinecie się rehabilituje. Mam najblizej po robocie. Przysięgam miałem załamke zanim nie zaczalem sie rehabilitować bo nie mogłem robic nic a teraz z miesiąca na miesiać wracają sprawności i wiara w siebie :)
Szkoda że zlikwidowali bezpośrednie połączenie z Balic do Chicago, bo mógłbyś jeszcze forum Let's Run spamować tymi swoimi wpisami. Kto by nie poświęcił 10 godzin lotu, żeby wyleczyć się u takiego "cudotwórcy"?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ